Taşköprüspor Lige Katılmıyor! Taşköprüspor Lige Katılmıyor!

Mücadeleye Murat Şimşek, Yıldıray Ilmaz, Anıl Can Alma ve Nizamettin Aslan’ın performansları damga vurdu. Tam 7 golün atıldığı 90 dakikada 1 kırmızı ve 6 sarı kart çıktı. 90+6. Dakikada Nizamettin Aslan attığı golle Safranspor’un sahadan 4-3’lük galibiyet ve 3 puanla ayrılmasını sağladı. Soner Ayçiçek’in gelmesiyle toparlanan Sarı Siyahlılarda diğer goller Murat Şimşek, Yıldıray Ilmaz ve Anıl Can Alma’dan geldi. Ev sahibi ekibin sayılarına ise Yalçın Küçük, Şamil Yinal Atalar ve Emre Candemir kaydetti.
Termal Sahasındaki karşılaşmada Köksal Karahasan, Erdem Sırmacı ve Oğuz Kaan Akçan hakem üçlüsü görev yaptı.
Karşılaşma dengeli başladı. Mücadelenin 18. Dakikasında Safranspor’da Cemal Abdullah Gürses sakatlık geçirerek yerini Selim Çelik’e bıraktı. Müsabakanın 32. Dakikasında Furkan Özdemir’in sol kanattan kullandığı korneri Abdullah kafayla indirirken arka direkte Yalçın Küçük tamamlayarak takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu golden sadece 8 dakika sonra Murat Şimşek aldığı faul sonrasında topun başına geçti. Tecrübeli hücum oyuncusu meşin yuvarlağa harika vurarak Yenimahalle kalecisi Uğur’u avlayıp skoru 1-1 yaptı. 
Bu golden sadece 3 dakika Safranspor sol kanattan korner kazandı. Selim Çelik’in arka direğe kestiği ortayı Yıldıray Ilmaz iyi yükselerek ağlarla buluşturmayı başardı. İlk yarı bu golle konuk ekibin 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarı tempolu başladı. Dakikalar 68’yı gösterdiğinde ceza sahası içinde topla buluşan Şamil Yinal Atalar harika vuruşuyla Safran kalecisi Uğur’u avladı ve skoru 2-2 yaptı.
Peş peşe gelen gollere bir yenisi 72’de eklendi. Uzun atılan topa hareketlenen Murat Şimşek meşin yuvarlağı Anıl Can Alma ile buluşturdu. Günün yıldızları arasında yer alan genç oyuncu 25 metreden topa harika vurarak Yenimahalle kalecisi Uğur’u avlayıp takımını 3-2 öne geçirdi.
85. dakikada ise topla ilerleyen Emre ceza sahası yayından sert şutuyla Safran kalecisi Uğur’u alt edip skoru 3-3’te dengeledi.
Mücadelenin son bölümleri oldukça gerilimli geçti. 89. Dakikada konuk ekipte Yusuf Kına gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü. 10 kişi kalan Safranspor 90+6’da kontra atağa kalktı. Yaşına rağmen oynadığı oyun ve performansıyla gençlere taş çıkartan Murat Şimşek süratle ilerlerken bu kez topu Nizamettin Aslan’ın önüne yuvarladı. Genç oyuncu takım arkadaşı Anıl Can gibi topla çok sert vurarak meşin yuvarlağı ağlara bırakıp takımının sahadan 4-3 galip gelmesini sağladı.
yalova-futbol-yenimahallespor-safranspor-bol-gol-galibiyet (5)yalova-futbol-yenimahallespor-safranspor-bol-gol-galibiyet (4)yalova-futbol-yenimahallespor-safranspor-bol-gol-galibiyet (3)yalova-futbol-yenimahallespor-safranspor-bol-gol-galibiyet (2)yalova-futbol-yenimahallespor-safranspor-bol-gol-galibiyet (1)

Editör: Arda Yavuz