Becan; Acımız Taze Becan; Acımız Taze

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için adayların belirlenmesinin ardından bayrak yarışları başladı. Bu yerlerden biri de Yalova’nın en büyük nüfusuna sahip ilçesi Çiftlikköy. Büyük bir çekişmenin olacağı konuşulan ilçede adaylar, irili ufaklı bayraklarını ve afişlerini, en fazla seçmene ulaşabilecekleri noktalara asmaya başladılar.
Çiftlikköy, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeni belediye başkanını seçmeye hazırlanırken seçim sürecinde psikolojik üstünlüğü ele geçirmek, vatandaşın aklında daha fazla yer etmek, daha görünür olmak adına tüm adaylar bayrak ve afişleriyle ilçeyi adeta sarıyor. 
Yalova Ciftlikkoy Yerel Secim Parti Bayrak Afis Akp Chp Mhp Zafer Saadet Yeniden Refah (11)Seçim Atmosferine Girildi
Her seçimde olduğu gibi 31 Mart Yerel Seçimlerinde de adaylar ve partiler bayraklarıyla Çiftlikköy’ün en işlek cadde ve sokaklarını bayraklarla donattı. En işlek noktalarda peşi sıra sıralanan aday bayrakları kimilerine göre olumlu karşılanırken, kimi vatandaşlarca israf olarak kabul ediliyor. Kimi vatandaşlar, parti ve aday bayraklarını rahatsız edici ve gereksiz olarak tanımlarken; kimi vatandaşlar ise asılan bayrakları adayların tanınırlığının artması bakımından önemli bir araç olarak kabul ediyorlar.
Yalova Ciftlikkoy Yerel Secim Parti Bayrak Afis Akp Chp Mhp Zafer Saadet Yeniden Refah (3)Çekişme Bekleniyor
Çiftlikköy’ün Merkezinde bulunan bölge, partilerin ile adayların kendilerini tanıtmak ve vatandaşlarda etki bırakabilmek adına, pankart ve afişlerle çevrelenmiş durumda. Çiftlikköylü vatandaşlarla konu hakkında yaptığımız değerlendirme sonucunda ilçe her türlü sonuca açık ve çekişmenin özellikle 2 aday arasında geçmesi bekleniyor. 

Yalova Ciftlikkoy Yerel Secim Parti Bayrak Afis Akp Chp Mhp Zafer Saadet Yeniden Refah (12)Yalova Ciftlikkoy Yerel Secim Parti Bayrak Afis Akp Chp Mhp Zafer Saadet Yeniden Refah (9)Yalova Ciftlikkoy Yerel Secim Parti Bayrak Afis Akp Chp Mhp Zafer Saadet Yeniden Refah (8)Yalova Ciftlikkoy Yerel Secim Parti Bayrak Afis Akp Chp Mhp Zafer Saadet Yeniden Refah (7)Yalova Ciftlikkoy Yerel Secim Parti Bayrak Afis Akp Chp Mhp Zafer Saadet Yeniden Refah (6)Yalova Ciftlikkoy Yerel Secim Parti Bayrak Afis Akp Chp Mhp Zafer Saadet Yeniden Refah (5)Yalova Ciftlikkoy Yerel Secim Parti Bayrak Afis Akp Chp Mhp Zafer Saadet Yeniden Refah (4)Yalova Ciftlikkoy Yerel Secim Parti Bayrak Afis Akp Chp Mhp Zafer Saadet Yeniden Refah (1)Yalova Ciftlikkoy Yerel Secim Parti Bayrak Afis Akp Chp Mhp Zafer Saadet Yeniden Refah (2)

Editör: Arda Yavuz