Parti Haberleri

parti haberleri ve güncel parti gelişmeleri, parti ile ilgili tüm video, parti fotoğrafları ve parti haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SİYASET

AK Parti Yalova İl Başkanlığı, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla seçim sonrası değerlendirmelerde bulundu.

ULUSAL

Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk defa resmi olmayan sonuçlara göre CHP birinci parti oldu.

SİYASET

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli Genel Seçimlerinde bazı siyasal partilerin İl Başkanlarını nerede oy kullanacakları belli oldu.

SİYASET

AK Parti Yalova İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde partililer bir araya geldi.

SİYASET

Türkiye’nin birçok seçim bölgesinde olduğu gibi Çiftlikköy’de de parti bayrakları ve aday afişleri etrafı sarmaya başladı.

SİYASET

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, partisinin İstanbul’daki Aday Tanıtım Toplantısında açıklamalarda bulundu ve “Üç tane...

SİYASET

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler genel seçimlerine girecek partilerin aday listelerinin teslimi bugün sona erecek.

SİYASET

31 Mart 2024 yerel seçimlerine katılacak siyasal partiler aday adayı listelerini 31 Ocak Çarşamba günü mesai saatine kadar bildirebilecek.

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, bugün gerçekleşecek Parti Meclisi toplantısının ardından 300’e yakın Belediye Başkan Adayını açıklaması bekleniyor.

SİYASET

İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı, Zafer Partisi’nden 28. Dönem İstanbul Milletvekili Adayı Tayyibe Merve Çakar’ın ve Zafer Partisi Yalova Kurucu...

ULUSAL

14 Mayıs Genel Seçimlerin ardından geçen 7 aylık süreçte Türkiye Büyük Millet Meclisine seçilen 600 milletvekilinden 61'i istifa etti. 

VİDEOLU KÖŞE

Yalova eski Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP Parti Meclisi'ne adaylık kararını Yalova Gazetesi'ne değerlendirdi.