Fırtınaspor’dan 5 Gollük Gösteri Fırtınaspor’dan 5 Gollük Gösteri

Sefa Demir’in ekibi belli oldu. 16. haftada alınan 1-1’lik Bigaspor beraberliği sonrasında İsmail Aksu ile yollarını ayıran Yeşil Beyazlı ekip Sportif Direktör Sefa Demir’e tam yetki verip takımın başına getirmişti. Başarılı spor adamının teknik ekibinde yardımcı antrenör olarak Abdulkadir Korkmaz, Cavit Bulgulu kondisyoner antrenör ve Semi Görtay’da kaleci antrenörü olarak sezon sonuna kadar görev yapacak.
Devre arasında takımın başına geçen İsmail Aksu 3 maçlık Yeşilovaspor macerasında Eti Maden Etispor’u 2-1 yenerken, Doğugücü Futbol Kulübü ve Bigaspor maçlarında alınan 1-1’lik sonuçlar sonu olmuştu.
Yeşilovaspor Başkanı Yalçın Oruç ayrılık sonrasında Sportif Direktör Sefa Demir’e tam yetki verirken ikinci kez takımın başına getirdi.
Yeşilovaspor’u layık olduğu yerde sezonu tamamlaması için var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden 
Sefa Demir,” Amacımız Yeşilovaspor’umuzu sezon sonunda ligi en iyi yerde bitirmesini sağlamak. Bu kapsamda teknik ekibimizle birlikte çalışmalarımıza başladık. Hafta sonunda Karasuspor’a konuk olacağız. Zor bir maç olacak. Bunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah hak ettiğimi sonuçla Yalova’ya döneceğiz” diye konuştu.
 

Editör: Arda Yavuz