HİP, DEMVERA ve Mamadus’un desteği ile gerçekleştirilen, “Anne Ve Bebek Uyku Sorunları Semineri” annelerden büyük ilgi gördü. Seminere Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Alkın Melikoğlu, Kadın Doğum Uzmanı Buğday Hepşen Dalyan Tunç, Psikolog Dilara Deniz, Uyku Eğitmeni Halime Barka ve Emzire Danışmanı İlknur Bulut konuşmacı olarak katıldı. İnteraktif bir ortamda gerçekleştirilen seminerde sırayla söz alan uzmanlar kendi alanlarında çok önemli bilgileri katılımcılarla paylaştılar. Seminere katılan anneler, uzmanlara akıllarına takılan ya da çocukları ile ilgili karşılaştıkları sorunlara yönelik sorular sorma ve cevaplarını alma imkanı da buldular.
Seminer sonrasında verilen bilgilerden oluşan eğlenceli bir bilgi yarışması da gerçekleştirildi. Yarışmada dereceye giren annelere ve çocuklarına çeşitli hediyeler sunuldu.
Seminere olan ilgiden son derece memnun olduklarını ifade eden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Alkın Melikoğlu anne ve çocuklara yönelik bu tip eğitim etkinliklerinin bundan donra da devam edeceğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim