Paşakent Dört Köşe! Paşakent Dört Köşe!

TKBL’de 42 puan ve averajla 8.sırada yer alan VİP son bölümlerde kaçırdığı serbest atışlar sonrasında 01 Adana Basketbol karşısında aldığı yenilginin üzüntüsünü yaşarken, önümüzdeki haftayı ise hükmen galibiyetle kapatacak. 
“Serbest atışlar canımızı yaktı”
Adana karşısında kaçırılan serbest atışların canlarını yaktığını belirten HDI Sigorta Yalova VİP’in başantrenör Ömer Petorak, “Adana, bizden çok daha kuvvetli bir takım. Bir sayıyla kaybettik. Maçın özellikle ilk çeyreğinde rakibin uzun oyuncularıyla mücadele edeceklerini bilip önlem almamıza rağmen bu durumu bir süre engelleyemedik. Buna rağmen maçın genelinde başa baş bir oyun ortaya koyduk ve zaman zaman öndeydik. Son dakikalar da başa baştı. Müsabakanın bitimine 3 saniye kala bir sayı gerideyken McDaniel’in üst üste kaçırdığı serbest atışlar girmeyince maalesef kaybettik” dedi. 
Yalova Vip Basantrenor Omer Petorak Mac Degerlendirme (2)“Amacımız 6. Sırada yer almak”
Play-Off için değerlendirmelerde bulunan deneyimli koç, “Bu yenilgiye rağmen play-off potası içerisindeyiz. Ligden çekilen Çankırıspor Yükseliş karşısında 29.haftayı hükmen galibiyetle kapatacağız. Son haftada Burhaniye deplasmanına gideceğiz. Play-off yarışında biz, Fenerbahçe ve Emlak Konut Gelişim aynı galibiyette. Biz bu haftayı kazanarak geçeceğiz. Fenerbahçe de Boğaziçi karşısında hükmen galip gelecek. Son haftada Fenerbahçe-Emlak Konut Gelişim müsabakası olacak. Bu anlamda 8. ve 9. sıra için önemli bir durum söz konusu. Biz en kötü ihtimalle normal sezonu 8.bitireceğiz. Üstümüzde bize olan rakiplerimizin durumuna göre belki 6 ya da 7.sıraya da yükselebiliriz” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Arda Yavuz