Termal temsilcisine farklı galibiyeti getiren golleri Volkan, Alpaslan, Burak(2), Onur ve Kadir imzasını atarken, konuk ekibin tek sayısını ise penaltıdan Serdar kaydetti.

Ahmet Saraç sahasında oynanan mücadeleye ev sahibi takım Gökçederespor hızlı başladı ve 7. dakikada geliştirdiği atakta Volkan’ın kaydettiği golle skoru 1-0 yaptı. Erken bulduğu golle avantajı eline alan Yeşil-Beyazlılar gol için Yalova Sahilspor kalesine yüklenmeye devam etti.

Mücadelenin 17. dakikasında gelişen Gökçederespor atağında Alpaslan attığı golle skoru 2-0’a taşıyan isim oldu. Üst üste gollerle oyunun kontrolünü eline alan Yeşil-Beyazlılar farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 45. dakikasında gelişen ev sahibi takımın atağında Burak attığı golle durumu 3-0 yaptı ve ilk 45 dakikanın skorunu belirledi.

Müsabakanın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Gökçederespor’un 47. dakikada geliştirdiği atakta günün başarılı isimlerinden Burak bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci, takımının dördüncü golüne imzasını attı ve skoru 4-0’a taşıdı. İkinci yarıda da gollerine devam eden ev sahibi takım Gökçederespor fark için Yalova Sahilspor kalesine ataklarını yoğunlaştırdı.

Mücadelenin 74. dakikasında gelişen Yeşil-Beyazlıların atağında Onur, meşin yuvarlağı Sahilspor ağlarıyla buluşturarak skoru 5-0 yaptı. Bu golden 4 dakika sonra ani gelişen Gökçederespor atağında bu kez Kadir sahneye çıkarak takımının altıncı golünü rakip filelere göndererek skoru 6-0’a getirdi.

Kalesinde hem ilk yarıda hem de ikinci 45 dakikalık bölümde gördüğü gollerle 6 farklı yenik duruma düşen Yalova Sahilspor, ender geliştirdiği ataklardan birinde penaltı kazandı. 88. dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Serdar, meşin yuvarlağı Gökçederespor ağlarına göndererek durumu 6-1 yaptı ve karşılaşmanın skorunu belirledi.

 

2.A.K.

Stat: Ahmet Saraç

Hakemler: Engin Özgür ***, Mesut Boz ***, Kadir Beyaz ***

Yalova Sahilspor: Kemal **, Erkan **, Fatih **, Şafak **, Burak **, Ahmet **, Taygun **, Fatih Beyes **, Serdar **, Doğuşcan **, Metin **

Gökçederespor: Celal ***, Burak Sürel ***, İ.Enes ***, İrfan ***, M.Kemal ***, Kadir ***, Özgür ***, Alpaslan ***, Burak ****, Ersoy ***, Volkan ***

Goller: Dk.7 Volkan 0-1, Dk.17 Alpaslan 0-2 , Dk.45-47 Burak 0-4, Dk.74 Onur 0-5, Dk.78 Kadir 0-6, Dk.88 Serdar (Pen) 1-6
Editör: TE Bilişim