Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) 2023-2024 sezonunda Kadınlar 3. Lig gruplarını resmi web sitesi üzerinden duyurdu. İlk kez geçen yıl yeşil sahada boy gösteren Yalovaspor bu sezon ise 13. Grupta mücadele edecek.

Yeşil Kırmızılı ekibimizin rakipleri ise Bursa’dan Soğanlıspor ve Ufukspor, Eskişehir’den Eskişehir Büyükşehir GSK ve Öncü Gençlik’in yanı sıra Kocaeli’nden Karamürsel Belediyespor, Karşıyaka Koleji ve Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Kulübü oldu.

2023-2024 sezonu Kadınlar 3. Ligi'ne ülke genelinde başvuru şartlarını yerine getiren toplam 113 takım katılacak. 16 grupta bölgesel olarak düzenlenecek ligin 20-21 Ocak tarihinde başlatılması planlanıyor. 

2023-2024 sezonu Kadınlar 3. Ligi; Kadınlar 3. Ligi takımların coğrafi konumuna bağlı olarak 16 farklı grupta, çift devre lig usulünde gerçekleştirilecek. Normal sezon sonunda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar Play- Off müsabakalarına katılma hakkı elde edecek. TFF Tarafından ilan edilen Play - Off eşleşme fikstürüne göre, gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar seri başı olacak şekilde kura çekimi yapılır ve kendi aralarında eşleşen takımlar tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre müsabakalarını oynayacak. Play-Off maçlarının ardından finale kalan iki takım doğrudan TFF Kadınlar 2. Ligine yükselecek.

Üniversitenin Dev Adamları Eskişehir’den Galibiyetle Döndü Üniversitenin Dev Adamları Eskişehir’den Galibiyetle Döndü

yalova-turkiye-tff-futbol-kadin-lig-grup (4)yalova-turkiye-tff-futbol-kadin-lig-grup (2)yalova-turkiye-tff-futbol-kadin-lig-grup (1)

Editör: Arda Yavuz