Altınova’da Gençlik Yürüyüşü Düzenlendi Altınova’da Gençlik Yürüyüşü Düzenlendi

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Gazident Özel Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi İbrahim Cesur tarafından imzalanan protokol ile tüm belediye personellerini ve birinci derece akrabalarını (anne, baba, eş ve çocuk) kapsıyor.

Diş Sağlığında Örnek Protokol

Yapılan protokole göre, Subaşı Belediyesi’nde çalışan tüm personeller yapılacak olan muayene ve kontrol hizmetlerinden ücretsiz faydalanabilecekler. Belediye personelleri, geri kalan dolgu, kanal tedavisi, diş çekimi, diş taşı temizliğin, implant, gömülü diş operasyonu ve ortodontik tedavi gibi tüm işlemlerden ise yüzde 20 indirim alacak.

Yalova Subasi Belediye Turan Canbay Dis Protokol Indirim (1)Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, ağız ve diş sağlığını çok önemsediklerinin altını çizerek, poliklinik sahibi Diş Hekimi İbrahim Cesur’a teşekkür etti. Protokolün tüm personellerine hayırlı olmasını dileyen Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay şunları kaydetti: “Ailemizin sağlığı bizim için ne kadar önemliyse, Subaşı’na birlikte hizmet ettiğimiz çalışma arkadaşlarımızın sağlığına da her zaman önem veriyoruz. Hem personelimizin hem de vatandaşlarımızın sağlığı bizim için büyük önem taşıyor. Bugün Gazident Özel Diş Polikliniği ile bir protokol imzaladık. Burada personellerimiz indirimli bir şekilde sağlık hizmetinden yararlanacak. Bu protokol sayesinde yapılacak olan indirim aile bütçelerine de katkı sağlayacak. Gazident Özel Diş Polikliniği Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Gazident Özel Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi İbrahim Cesur söz konusu protokolün kendileri için çok önemli olduğunu kaydederek, Başkan Canbay’a teşekkür etti.

Editör: Arda Yavuz