Altınova Son Deplasmanında! Altınova Son Deplasmanında!

Bu hafta küme düşme hattında da değişiklik yaşandı. 14 puanda kalan Kurtköyspor averaj farkıyla potaya girerken, 11 puanlı Hersekspor adeta son sıraya demir attı.
15. haftanın açılış maçında Teşvikiye Belediyespor ile çıkışta olan Yenimahallespor kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen mücadeleyi Termal temsilcisi 4-1 gibi farklı skorla kazanarak sürprize imza atarken puanını 14’e yükseltip 10. Sıraya tırmandı. Teşvikiye ise 21 puanda kalırken kendine 5. Sırada yer buldu.
Yalova Super Amator Kume Mac Takim (2)Taşköprü sahasındaki maçta Taşköprüspor ile Safranspor 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla ev sahibi ekip 16 puanla 9. Sırada konuk takım ise 18 puanla 6. Sırada haftayı kapattı. Altınova’da Hersekspor’un konuğu olan Yalovaspor rakibini 5-1 yenip puanını 45’e yükseltip liderliğini sürdürdü. Ev sahibi ekip ise 11 puanda kalırken son sıraya çakıldı. 
Amatör Saha-1’de oynanan müsabakada Kurtköyspor’un rakibi olan Negmar Tavşanlı Belediyespor evine 3-1’lik galibiyetle dönerken puanını 35 yapıp ikinci sıradaki yerini korudu. Yine aynı sahada oynanan karşılaşmada Çınarcık Belediyespor rakibi Esenköyspor’u 6-2 yenerek çıkışını sürdürdü. Teoman Parıltan’ın ekibi 17 puanla 8. Sıraya yerleşti. 18 puanda kalan Esenköy ise 7. Sırada haftaya nokta koydu.
Düşüşte olan Sugören Gençlerbirliği evinde Çiftlikköy Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla her iki takımında puanı 24’de eşitlenirken, ev sahibi ekip averajla 3. Sırada konuk ekip ise 4. Sırada yer aldılar. 

Editör: Arda Yavuz