37 puanlı Çınarcık Belediyespor liderliğini sürdürürken onu, 36 puanlı Yeşilova ve 35 puana sahip Negmar Tavşanlı Belediyespor takip etti. Acarspor ligden çekilmesinin ardından gözler düşecek ikinci takıma çevrilirken 7 puanlı Çavuşçiftliği Kültürspor potada yer alan takım oldu.

Geçen sezonun şampiyonu olan ve bu sezonda iddialı konumdaki Negmar Tavşanlı Belediyespor, Acarspor’un ligden çekilmesiyle haftayı hükmen galibiyetle kapattı.

14. haftanın açılış maçında Sugören Gençlerbirliği Altınova deplasmanında küme düşme hattındaki Çavuşçiftliği Kültürspor’a konuk olurken maçı 5-1 kazandı. Yine Altınova’da oynanan maçta Hersekspor’a konuk olan Yeşilovaspor rakibini 4-0 yendi. Derbide lider Çınarcık Belediyespor konuğu olduğu Esenköyspor engelini 1-0 geriye düşmesine karşın 4-1’le aştı. Amatör Saha-1’de oynanan karşılaşmalarda Çiftlikköy Belediyespor ile Teşvikiye Belediyespor 1-1, Safranspor ile Taşköprüspor’da 3-3 berabere kaldı. Süper Amatör Kümede 15. Hafta maçları 11 ve 12 Mart 2023 tarihleri arasında oynanacak.

Süperde Favoriler Kazandı (2)-1Süperde Favoriler Kazandı (1)-1Süperde Favoriler Kazandı (1)

Editör: Uğur TEZCAN