Survivor’un iddialı yarışmacılarından Yunus Emre, 2024 Survivor All Star’ın yarışmacıları arasına seçilmişti Yunus Emre eşinden boşanıyor mu sorusu gündeme bomba gibi düşmüş, sosyal medya magazin hesaplarına, Yunus Emre hakkında bir sürü dedikodu ortaya atılmıştı. Acun Abi boşa beni, bir şey yap boşa beni ile bu dedikodu kazanı iddiaları ile ortalık iyice çalkalanmıştı.

Survivor Yunus Emre Bosaniyor Beai ÖzdenYunus Emre’nin eşi Beria Özden’den eşine “Aleyna’dan Uzak dur” ikazı gelmiş, bunu duyan Aleyna ise adada sinir krizi geçirdiği iddialar arasındaydı. Yeni bölümü yayınlanan Survivor programında Aleyna ve Yunus Emre’nin samimi anları, gündeme damgasını vurdu.  Olayın ardında Yunus Emre’nin eşi Beria Özden, sosyal medya hesaplarından eşi Yunus Emre ile olan fotoğraflarını kaldırdı.

Foşur Foşur Ev Temizliği Foşur Foşur Ev Temizliği

Survivor Yunus Emre Bosaniyor Beai Özden1

Yunus Emre ve Aleyna Kalaycıoğlu’nun samimi halleri, Yunus Emre’nin eşi Beria Özden’i rahatsız etmiş, canlı yayın sırasında Aleyna’dan uzak dur demişti. Kıskançlıkla boğuşan Özden, sosyal medya hesaplarından Yunus Emre ile olan fotoğraflarını kaldırmıştı. Eşinin kendisini uyardığı Yunus Emre,  canlı yayın sırasına baba olacağını öğrenmiş ve büyük bir mutluluk yaşamıştı. Aleyna ile olan yakınlaşmaları Beria Özden’i çileden çıkarmıştı ve gebeliğin sonlandığını, Yunus Emre telefonla öğrenmişti.

Survivor All Star’da tartışmaları ve aldığı cezalarla gündem olsan Yunus Emre, Aleyna ile samimi halleri devam etmiş, daha sonrasında ise Beria Özden, eşi ile olan profil fotosunu değiştirmişti.

Haber: Duygu Saral

Editör: Arda Yavuz