5. Grupta yer alan Lacivert Beyazlı ekibimiz 2025-2026 sezonunun birinci haftasında Bilecik deplasmanında kendisi gibi ilk BAL macerasını yaşayacak olan Söğütspor’a konuk olacak. Söğüt İlçe Stadındaki mücadele saatler 14:00’ı gösterdiğinde başlayacak. Zorlu 90 dakikada İstanbul’dan Bahadır İleri düdük çalacak. İleri’nin yardımcılıklarını aynı bölgeden Berat Çalışır ve Cengiz Demir üstlenecek.

Son hazırlık maçında Bölgesel Amatör Ligi’nin şampiyonluktaki iddialı takımlarından Hendekspor’u ağırlayan RMK Marine Tavşanlı Belediyespor rakibini Enes Gökgöz’ün golleriyle 2-1 devirmişti. Rakip Söğütspor ise Pazaryerispor ile son hazırlık maçını oynadıktan sonra lige odaklandı.

Yalovaspor’un U16 ve U17 Takımları Eskişehir Deplasmanında
Yalovaspor’un U16 ve U17 Takımları Eskişehir Deplasmanında
İçeriği Görüntüle

Tavşanlı İçin İlk Maç İlk Heyecan (4)

“Özevin’den Tavşanlı’ya Doping”

Pazar günü Söğütspor’a konuk olacak olan RMK Marine Tavşanlı Belediyespor’a Elegance Otel’in sahibi ve Lacivert Beyazlı ekibin başkan yardımcısı Özgür Özevin’den doping geldi. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular, Elegance Otelin konuğu oldu. Oldukça neşeli geçen gecenin ardından RMK Marine Tavşanlı Belediyespor,” Takımımıza vermiş olduğu yemek daveti ve desteklerinden dolayı Elegance Otel’in sahibi Kulüp Başkan Yardımcımız Sayın Özgür Özevin’e ve Elegance ailesine teşekkür ederiz. Misafirperverliği ve ilgisiyle bizlere moral ve motivasyon kattı. Birlikte daha güçlü” açıklamasında bulundu.

Tavşanlı İçin İlk Maç İlk Heyecan (1)

Kaynak: Haber Merkezi