yalova-tkbl-kadin-basketbol-lig-sezon-play-off-mucadele (2)Geride kalan 22. Hafta maçları ilginç skorlara sahne oldu. Lider Zonguldakspor Basket 67 rakipleriyle olan galibiyet farkını 2’ye çıkartarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Karadeniz ekibini 19’ar galibiyetle YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol ve Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor takip etmeyi sürdürdü. Küme düşme hattında değişiklik olmazken 5’er galibiyete sahip Aslan Yol Burhaniye Belediyespor ve Tourism x Boğaziçi Basketbol son iki sıraya adeta demir attı.

yalova-tkbl-kadin-basketbol-lig-sezon-play-off-mucadele (4)22. haftanın açılış maçında ÇBK Gelişim takımı 01 Adana Basketbol’u 89-78 yenerek sürprize imza attı. Evinde Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim’i ağırlayan Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor parkeden 70-63’lük galibiyetle ayrıldı. Ankara’da oynanan maçta Botaş Gelişim rakibi Danilo’s Pizza Bursa Antspor’u 61-59 devirdi.

Altınova Sezonu Evinde Kapatıyor Altınova Sezonu Evinde Kapatıyor

Küme düşme hattında bulunan Tourism x Boğaziçi Basketbol evinde Emlak Konut Gelişim’e 73-67 boyun eğdi. Şampiyonluk adayı Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor sahasında Aslan Yol Burhaniye Belediyespor’u 89-65 mağlup etti. Çerkezköy Belediyesi’ne konuk olan HDI Sigorta Yalova VİP evine 69-59’luk galibiyetle döndü. Bu haftanın en kritik maçında lider Zonguldakspor Basket 67 evinde takipçisi YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol’u 79-73 yenmeyi başardı. Ligde 23. Hafta maçları 9-10 ve 21 Şubat 2024 tarihleri arasında oynanacak.

Editör: Arda Yavuz