Rakiplerini bir bir eleyen İzmit Belediyespor ile Alanya Belediyespor Antalya Güneşi takımı arasında 22 Mayıs Pazartesi günü Kocaeli’nde oynanacak serinin beşinci karşılaşmanın ardından şampiyon belli olacak.

“Nefes kesen seri”

Ev sahibi avantajına sahip olan İzmit Belediyespor serinin ilk maçında evinde Alanya Belediyespor Antalya Güneşi’ne 72-71 yenilerek büyük bir şok yaşamıştı. Yeniden Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ni hedefleyen Kocaeli temsilcisi yine evinde oynanan maçı 97-62 gibi farklı skorla kazanarak durumu 1-1’e getirmişti.

Antalya taşınan serinin üçüncü maçından 65-61’lik skor galip ayrılan taraf İzmit Belediyespor oldu. Serinin dördüncü bu kez Alanya Belediyespor Antalya Güneşi takımı 56-53 kazanarak seriyi eşitledi.

“Son Maç Pazartesi”

Geçen sezon HDİ Sigorta Yalova VİP’in yaşadığı Play-Off şampiyonluk heyecanında bu sezon ise adını Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yazdıracak takım 22 Mayıs Pazartesi belli olacak. TKBL play-off final serisinin beşinci ve son maçı, 22 Mayıs Pazartesi günü Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. İzmit Belediyespor ile Alanya Belediyespor GSK arasındaki büyük final saat 18.00’de başlayacak.

TKBL’de Play-Off Şampiyonu Pazartesi Belli Olacak (1)

Editör: Rümeysa Şahin