Mütahir Özliman’a emeklerinden ötürü teşekkür eden Koçgündüz, “ Yeni dönemde Yalova futboluna ve antrenörlüğüne en iyi hizmeti verebilmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

İlimizde 1996 yılında kurulan TÜFAD Yalova Şubesi’nin 1998 yılından günümüze başkanlık görevini başarıyla yürüten Mütahir Özliman önceki gün yapılan kongreyle veda etti.  26 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Mütahir Özliman’ın vedası da oldukça duygusal anlara sahne oldu. TÜFAD Yalova Şubesi Yönetiminde yer alan Vahap Diken ve Kamil Alev, Özliman’a teşekkür plaketi ve hediye takdim etti.

Yalova futboluna büyük emekleri olan birçok takımda başarıyla görev yapan Koçgündüz 3 yıl boyunca TÜFAD Yalova Şubesi’nin başkanlık koltuğunda oturacak. Yalova Amatör Evi’nde bulunan Ali Düşmez Konferans Salonundaki TÜFAD Yalova Şubesi’nin kongresine üyeler büyük ilgi gösterdi. Divan Kurulu’nu Yılmaz Kalaycı, Ferhat Kızılgeçit ve Tamer Balkaş’ın üstlendiği kongrede ilk olarak denetim ve faaliyet raporları okunup oy birliğiyle ibra edildi.

Yalova Turkiye Faal Futbol Antronerleri Sube Baskan Secim (2)

“Herkese Teşekkür Ediyorum”

 Başkan olarak son kez söz alan Mütahir Özliman,” Acısıyla tatlısıyla uzun yıllar birlikte görev yaptık. Yalova antrenörlüğünü bir adım öteye götürmek için mücadele ettik. Bu yolda değerli ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve ebediyete intikal eden değerli hocamız Sami Bahçekapılı’ya da Allah’tan rahmet diliyorum. Yeni seçilecek yönetiminde her zaman yanında olacağımı ve destek vereceğimi belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Ankara’da Yıkıldık! Ankara’da Yıkıldık!

Tek liste ile gidilen TÜFAD Yalova Şubesi kongresinde Bayram Koçgündüz başkanlığa oybirliği ile seçildi.

Koçgündüz’ün yönetim listesinde Hidayet Öztekin, Yalçın Önem, Selçuk Yiğitlik, Cemal Aydoğdu, Hüseyin Gökdemir, İbrahim Ocakçı, Teoman Parıltan, Kadir Kösem, İşcan Avşar, Ufuk Yılmaz, Kazım Sakallı, Rızvan Alemdar, Ferhat Kızılgeçit ve Bülent Yağcı bulunuyor. Yönetim kurulu yedek üyelerde Bülent Sürel, Halil Görtay, Ekrem Altıntaş, Ali Özen, Ünsal Kovan, Muhittin Bulut, Olcay Akdeniz, Ali Yıldırım, Fahri Bahadır, Kamil Tan, Ahmet Gür, Sinan Varol, Hüseyin Çoban, Mehmet Akın ve Cahit Kaş yer aldı.

Denetleme Kurulunu Muzaffer Töre, Mehmet Ali Uzman, M. Resul Barlas, denetleme kurulu yedek üyelerde Rıfat Kaplan, Hüseyin Günder ve Cihat Kaş ile Ankara delegesi olarak Hidayet Öztekin, Vahap Diken, Selçuk Yiğitlik, İşcan Avşar ve İbrahim Ocakçı olarak belirlendi.

Yalova Turkiye Faal Futbol Antronerleri Sube Baskan Secim (6)

Yalova Turkiye Faal Futbol Antronerleri Sube Baskan Secim (7)

Yalova Turkiye Faal Futbol Antronerleri Sube Baskan Secim (5)

Yalova Turkiye Faal Futbol Antronerleri Sube Baskan Secim (3)

Yalova Turkiye Faal Futbol Antronerleri Sube Baskan Secim (1)

Kaynak: Haber Merkezi