Yalova Sirketler Kupasi Bol Gol Winner Sport Takim Mac Tunuva (6)Winner Sport tarafından düzenlenen ve 12 takımın mücadele ettiği Şirketler Kupası Kış Ligi’nde birbirinden zorlu takımlar galibiyet için ter döküyor. B Grubu’nda Yalova Belediyesi Personel AŞ, Pınarbaşı’nı 10-4 gibi farklı skorla sahadan galibiyetle ayrılırken, AB Makine de Elektromarketim karşısında 5-3’lük skorla kazandı. A Grubu’nda oynanan tek maçta Ece Marin, son dakika golüyle Yeşil Körfez Su Birliği’ni 2-1 devirmeyi başardı.
Yalova Sirketler Kupasi Bol Gol Winner Sport Takim Mac Tunuva (2)

2. Amatör Küme’de Çekişme Kızışıyor 2. Amatör Küme’de Çekişme Kızışıyor

Turnuvanın B Grubu’nda yer alan Yalova Belediyesi Personel AŞ ile Pınarbaşı takımları karşı karşıya geldi. Müsabaka öncesinde Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’ta turnuvanın yapıldığı tesislere gelerek ekiplere başarılar diledi. Bu yıl gözünü kupaya diken Yalova Belediyesi Personel AŞ, Ali Oktay ve İlkay Margılıçlı’nın yıldızlaştığı müsabakada Pınarbaşı’nı 10-4 yendi. Ali Oktay’ın attığı gollerle yıldızlaşan Yalova Belediyesi Personel AŞ, 3 puanı hanesine yazdı.Yalova Sirketler Kupasi Bol Gol Winner Sport Takim Mac Tunuva (1) 

Diğer yandan A Grubu’nda turnuvanın iddialı takımlarından Ece Marin, ilk hafta maçında Yeşil Körfez Su Birliği’ne konuk oldu. Yeşil Körfez’in tek golü Yalçın Küçük’ten geldi. Ece Marin’de ise İbrahim Karslı, takımı adına ilk golü kaydetti. Müsabakanın 50+1.dakikasında konuk takımda oyuna sonradan giren Emre Aksu, attığı golle takımını 2-1’lik üstünlüğe taşıdı ve 3 puanı kaptı.

Şirketler Kupası’nın en renkli takımlarından olan AB Makine ile Elektromarketim, B Grubu’nun ilk haftasında kozlarını paylaştı. Oğuzhan Çetin, Tayfun Algül ve Fatih Bektaş’ın üstün performans ortaya koyduğu karşılaşmada AB Makine Muhammed Cambaz, Ömürcan Kaya, Kerem Yalçın, Cudi Beşe ve Tolga Özdem’li kadroya sahip Elektromarketim’i 5-3 devirdi.

Yalova Sirketler Kupasi Bol Gol Winner Sport Takim Mac Tunuva (5)Yalova Sirketler Kupasi Bol Gol Winner Sport Takim Mac Tunuva (4)Yalova Sirketler Kupasi Bol Gol Winner Sport Takim Mac Tunuva (3)

Editör: Arda Yavuz