Yalova’yı Çiftlikköy Belediyespor ve Semt77 Yalovaspor’un temsil ettiği 2022-2023 sezonunda Kahramanmaraş ve Hatay’da meydana gelen depremlerin ardından TVF Süper Lig, 1 ve 2. Lig maçlarını ertelemişti.

Ülkemizi yasa boğan ve 11 şehirde can kaybı ve büyük yıkımların meydana geldiği deprem felaketi nedeniyle ara verilen liglerde yeni programın tekrar açıklanmasının yanı sıra liglerden çekilmek isteyen takımların talepleri, federasyon tarafından değerlendirildi

“8 takım devam edemeyecek”

Türkiye Voleybol Federasyonu yaptığı toplantı sonrasında depremden etkilenen 8 takımın ligden çekilme taleplerini kabul ettiğini duyurdu. Federasyon web sitesi üzerinden AXA Sigorta Efeler Ligi’nden Hatay Büyükşehir Belediyespor, Erkekler 2. Ligi’nden Malatya Büyükşehir Belediyespor ile Hatay Üzümdalı Gençlikspor, Alpaslan Endüstri, Erkekler 1. Lig’den Gaziantep Gençlikspor ile Hatay Yeşilkentspor, Kadınlar 1. Ligi’nden Gaziantep Merinos Gençlikspor ve Kadınlar 2. Ligi’nden Hatay Voleybol Gençlikspor ile Antakya Belediyesi Gençlikspor’un, 2022-2023 sezonunun kalan bölümünde ligden çekilme talebi kabul edildi açıklamasını yaptı.

Editör: Uğur TEZCAN