Son haftaya 58 puanlı Akköyspor zirvede, 56 puanlı Acarspor ise ikinci sırada giriyor. 3 Haziran Cumartesi günü Amatör Saha-1 ve Amatör Saha-2’de aynı anda oynanacak maçların ardından bir takım Yalova şampiyonu olacak ve ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını kazanacak.

U17 Liginin son haftasının açılış maçını bugün Amatör Saha-1’de 14:00’da başlayacak karşılaşmada Doğanspor ile Gençlerbirliği oynayacak. Müsabakada Ramazan Karahasan, Alihan Kurtoğlu ve Kasım Aydoğan hakem üçlüsü görev yapacak. Bu maçın hemen ardından aynı sahada 16:00’da başlayacak maçta Çiftlikköy Belediyespor ile Negmar Tavşanlı Belediyespor kozlarını paylaşacak. Bu müsabakada Erdem Sırmacı, Ayşe Nida Portakal ve Sezer Alıcı görevlendirildi.

Amatör Saha-1’de 18:30’da başlayacak olan karşılaşmada lider Akköyspor, Demirspor’a konuk olacak.

Kritik müsabakada Abuzer Alaca, Zeki Yasin Bafralı ve Egemen Ersöz hakem triyosu görevlendirildi. Mavi Beyazlı ekip müsabakayı kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Beraberlik ve mağlubiyet alması halinde ise gözü Yalovaspor ile Acarspor maçı arasında oynanacak. Bu maç Amatör Saha-2’de oynanacak. Bu karşılaşmada Yalova’nın genç hakemleri Gökdeniz Demir, Ufukhan Kölemen ve Ayşe Nida Portakal görevlendirildi.

22. haftanın kapanış maçında 4 Haziran Pazar günü Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda Altınova Belediyespor ile Doğuşspor karşı karşıya gelecek. 13:00’da başlayacak karşılaşmada Batuhan Akkuş, Kaan Duman ve Ömer Baki görevlendirildi.

U17 Şampiyonu Bugün Belli Oluyor (4)U17 Şampiyonu Bugün Belli Oluyor (1)U17 Şampiyonu Bugün Belli Oluyor (2)

Editör: Rümeysa Şahin