Cumhuriyetin ilanının 100. Yılı’nda 90.Yıl Kapalı spor Salonunda gerçekleştirilen Cumhuriyet Kupası’nda taolu ve sanda kategorilerinde 100 aşkın Yalovalı sporcu madalya için ter döktü. Yapılan müsabakaların ardından gerçekleştirilen ödül töreniyle etkinlik son buldu.

Yalova Wushu Kung-fu Spor Kulübü Başkanı Ali Kanberoğlu, gerçekleştirilen müsabakanın sporcuların gelişimi için önemine değinerek, “Yalova’da bu tarz organizasyonların daha sık yapılmasını gerektiğini düşünüyorum. Bu tarz organizasyonlar sporcular için esiklerini görme, tecrübe kazanmaları adına oldukça önemli. İller arası, bölge şampiyonaları ve Türkiye Şampiyonası gibi büyük organizasyonlar öncesinde sporcuların bu tarz kupalarda yarışarak tecrübe kazanması gerekliliktir. Bu etkinliklerin sayısı arttıkça Yalova’da sporcularımızda daha iyi yerlere gelerek ulusal ve uluslar arası arenalarda Yalova’yı ve ülkemizi başarıyla temsil edecektir” dedi.

Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor

yalova-cumhuriyet-kupa-wushu-odul-mucadele (7)yalova-cumhuriyet-kupa-wushu-odul-mucadele (6)yalova-cumhuriyet-kupa-wushu-odul-mucadele (4)yalova-cumhuriyet-kupa-wushu-odul-mucadele (5)yalova-cumhuriyet-kupa-wushu-odul-mucadele (2)yalova-cumhuriyet-kupa-wushu-odul-mucadele (3)

Editör: Arda Yavuz