Saat 19:15’de Döngü, saat 20:00’da Dilan Uğur Levent ve Burak ile Kolpa grubunun sahne aldığı Gençlik Festivali konserleri, renkli görüntülere sahne oldu. Yalova Belediye Başkanı Sayın Mustafa Tutuk’la da birlikte hatıra fotoğrafı çekilen Kolpa grubunun da sahne aldığı etkinlik, 9 – 10 – 11 Haziran tarihleri arasında üç gün boyunca Batı Sahil Bandı Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da konserle ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Yalova Siz Gençlerle Güzel. Gençlik Festivalimizde Kolpa grubu unutulmaz bir akşam yaşattı” şeklinde konuştu.

Gençlik Festivali’nde ünlü şarkıcı ve müzik gruplarının yanı sıra; söyleşiler, sanal gerçeklik ve VR tanıtım alanı, spor etkinlikleri ve ‘TEMA Başka Bir Dünya Mümkün’ Etkinlikleri de düzenlenecek.

Batı Sahil Bandı Etkinlik Alanı’nda (Deprem anıtı ilerisi) 11 Haziran’a kadar sürecek olan etkinlik, tüm Yalova sakinleri ile gençlerin katılımını bekliyor.

Tuğba ALTIN/Haber

Yalova Gençlik Festivali’nde Kolpa sahne aldı (3)Yalova Gençlik Festivali’nde Kolpa sahne aldı (4)Yalova Gençlik Festivali’nde Kolpa sahne aldı (1)

Editör: Rümeysa Şahin