Taşköprüspor Lige Katılmıyor! Taşköprüspor Lige Katılmıyor!

Yaz aylarına resmen girilmesi ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okulların 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nı bitirmesine yaklaşılmasının ardından tüm Türkiye’deki ebeveynler çocuklarının iyi bir yaz mevsimi geçirmeleri için çeşitli arayışlara yöneldi. Anne ve babalar, çocuklarının sağlıklı yaşama yönelmeleri ve sportif aktiviteler gerçekleştirebilmeler için kurslar aramaya başladı. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı İl Müdürlükleri de bu talebi karşılayabilmek için her yaz ayı bünyelerinde kurs açıyor ve çocuklar ile gençlerin kaliteli zaman geçirmelerine vesile oluyor. Bu İl Müdürlüklerinden biri olan Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yalova’daki ebeveynleri ilgilendirecek bir duyuru yaptı ve bünyelerinde açılan kurslara 6 Haziran Perşembe günü itibariyle kayıt alınmaya başladığını açıkladı
Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü internet sitesinden yapılan duyuruda Güreş, Atletizm, Okçuluk, Hokey, Karate, Judo, Badminton, Taekwondo, Boks, Wushu, Tenis, Jimnastik, Futsal, Basketbol, Voleybol, Step Aerobik Zumba Plates, Engelli Atletizm, Engelli Dart, Engelli Bocce, Engelli Jimnastik gibi 16 alanda kurs açılacağını ve öğrencilerin bu kurstan ücretsiz olarak faydalanacağını duyurdu. 
İl Müdürlüğü’nün paylaştığı görsellerde kaç kişilik kontenjan olduğu, yaş aralıkları, hangi eğitmen tarafından hangi gün ve nerede verileceği bilgisi ayrıntılı bir şekilde veriliyor. 
Başvurular, E-Devlet Spor Bilgi Sistemi üzerinden alınacak. Başvuruda bulunmak için  https://www.turkiye.gov.tr/gsb-spor-bilgi-sistemi internet adresine ya da QR kod ile işlem yapmak için gsb_yalova 4.pdf adresinden yönlendirilebilirsiniz. 
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Genclik Spor Yaz Kurs Ucretsiz Cocuk Genc2Yalova Genclik Spor Yaz Kurs Ucretsiz Cocuk Genc3Yalova Genclik Spor Yaz Kurs Ucretsiz Cocuk Genc4Yalova Genclik Spor Yaz Kurs Ucretsiz Cocuk Genc5Yalova Genclik Spor Yaz Kurs Ucretsiz Cocuk Genc6

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel