yalova-yeges-guzel-sanat-lise-ilkokul-kariyer-tanitim-gun (1)2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi başlangıcında Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından devreye girdiği açıklanan Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi(YEGES) kapsamında birçok etkinlik gerçekleştiriliyor. Yalova’daki eğitimin kalitesinin yükseltilmesi için devreye sokulan YEGES kapsamındaki etkinliklerden biri de dönem sonu faaliyet haftasıydı. Bu hafta kapsamında birçok okulda farklı etkinlikler düzenlenirken, Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Haydar Kılıç, Resim ve Müzikyalova-yeges-guzel-sanat-lise-ilkokul-kariyer-tanitim-gun (3) Bölümü öğretmen ve öğrencileri, geçtiğimiz aylarda hizmete giren Suzan Tuna İlkokulu’nu ziyaret etti.

Suzan Tuna İlkokulu’nda gerçekleştirilen kariyer günleri kapsamında mini öğrencilere buluşan Müdür Kılıç ile beraberindeki öğretmen ve öğrenciler, yanlarında getirdiği müzik aletlerini tanıttı ve performans sergilediler.

yalova-yeges-guzel-sanat-lise-ilkokul-kariyer-tanitim-gun (4)Düzenledikleri faaliyet için Yalova Güzel Sanatlar Lisesi yaptığı açıklamada, “Resim Bölüm Başkanımız Hakan Gültekin, Müzik Bölüm Başkanımız Sevil Özmen Gürsoy ile öğrencilerimiz Ebrar Canca, Nilay Gezgin, Ebrar Beray Küçükbay, Ecem Türkü Yorulmaz, Azra Erkorkmaz ve Berat Günaydın’a emekleri için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Yalova Üniversitesi, Uluslararası Konferansa Katılım Sağladı Yalova Üniversitesi, Uluslararası Konferansa Katılım Sağladı

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-yeges-guzel-sanat-lise-ilkokul-kariyer-tanitim-gun (7)yalova-yeges-guzel-sanat-lise-ilkokul-kariyer-tanitim-gun (6)yalova-yeges-guzel-sanat-lise-ilkokul-kariyer-tanitim-gun (5)

Editör: Arda Yavuz