Etkinlikte hem gelir sağlanması hem de engelliler konusunda farkındalık oluşturulması hedeflendi. Etkinliğin açılışına Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin ve Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ da katıldı.

Her yıl geleneksel hale getirilen kermesin hem dernek yararına gelir sağlamak hem de toplumu engelliler konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlendiğini belirten yetkililer, Yalova halkının ve kurumların desteklerinin önemine dikkat çekti.

Yalova Halkından Engellilere Destek Geleneksel Kermes Başladı (3)

Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği yöneticileri, kermesin sadece maddi destek değil, aynı zamanda farkındalık oluşturma yönüyle de büyük değer taşıdığını vurguladı. “Yeşil ışık yakın” sloganıyla düzenlenen organizasyonda, yeşil rengin yeniden doğuşu ve umutları temsil ettiği ifade edildi.

Yalova Barosu: “Çocuk İhmallerine Karşı Mücadelemizi Sürdüreceğiz”
Yalova Barosu: “Çocuk İhmallerine Karşı Mücadelemizi Sürdüreceğiz”
İçeriği Görüntüle

Açılışta konuşan dernek temsilcileri, “Engellilerin hayatı zorluklarla dolu. Hem devlet hem de toplum olarak bu süreci kolaylaştırdığımız ölçüde daha kaliteli bir yaşam imkânı sunabiliriz. Tüm halkımıza ve bürokrasimize verdikleri destek için teşekkür ediyoruz” dedi.

Yalova Halkından Engellilere Destek Geleneksel Kermes Başladı (2)

Yalova Halkından Engellilere Destek Geleneksel Kermes Başladı (1)-1

Muhabir: Ceren Eyüpoğlu