Yalovalı Raketler Bulgaristan Yolcusu Yalovalı Raketler Bulgaristan Yolcusu

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 2023-2024 sezonunda Final Grubu karşılaşmaları Bursa’da oynanacak. Heyecan 10-15 Haziran tarihlerinde Bursa TOFAŞ Spor Salonu’nda yaşanacak. Final Grubu’nda 6 takım mücadele edecek. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonunda ilk iki sırayı alan takımlar Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak. Bossan, Göcekspor, Trabzonspor, Tusaşspor, Ünsped ve (ABB Egospor – Çukurova Üniversitesi Gündoğdu Koleji) serisinin kazananı Final Grubu’nda mücadele edecek.
“Tusaş ve ÜNSPED finallere nasıl geldi”
Grup sürecinde Yalova Üniversitesi’nin rakibi olan Başkent ekibi Tusaşspor ilk eleme turunda Uzman Akademi İstanbul Vardar takımını 102-63 ve 80-80’lik skorlar sonrasında elemiş sonraki turda ise Anadolu Asist ile karşılaşmıştı. Ankara temsilcisi ilk maçı 106-57 kazanıp ikinci maçında 80-80 berabere kalmasının ardından adını son 6 takım arasına yazdırdı.
ÜNSPED ise ilk turda Falcon Atletik takımını ilk maçta 84-55 ikinci maçı da hükmen 20-0 yenme başarısı gösterirken ikinci turda da Karpars’ı 69-64 ve 71-65 yenerek Tusaş gibi final biletini kaptı.

Kaynak: Haber Merkezi