Yalova, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 106. yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla geleceğe yön veren gençlerin öncülüğünde düzenlenecek olan tören, 19 Mayıs 2025 Pazartesi günü saat 11.00’de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Başkan Mehmet Gürel Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Encümen Üyeliğine Seçildi Başkan Mehmet Gürel Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Encümen Üyeliğine Seçildi

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın ev sahipliğinde yapılacak olan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak. Ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Salih Kılıç’ın konuşması ve gençler adına yapılacak konuşmayla devam edecek.

Etkinlikte şiirlerin okunması, ödül töreni ve birbirinden renkli gösteriler yer alacak. Jimnastik, karate, wushu, halk oyunları ve motor sporları gibi birçok branşta gösterilerin sunulacağı programda, paramotor gösterisi de eş zamanlı olarak izleyicilerle buluşacak.

Yalova Valiliği, bu anlamlı günde tüm vatandaşları bayram coşkusuna ortak olmaya davet ediyor.

Yalova Valilik Genclik Spor Il Mudurluk 19 Mayis Genclik Spor Bayram Kutlama Program 1

Kaynak: Haber Merkezi