Türkiye Futbol Federasyonu’nun Bölgesel Amatör Lig ve yerel amatör liglerin 4-5 Mart tarihinde yeniden başlayacağını açıklamasıyla birlikte takımlarımız çalışmalarına hız verdi. Kahramanmaraş ve Hatay’da yaşanan depremler nedeniyle liglere verilen arada teknik direktör değişikliğine giderek takımı ilimizin genç teknik adamlarından Müjdat Sarıkaya’ya emanet eden Safranspor ikinci hazırlık maçını kadrosunda Muharrem Can Keser, Hakan Alpyürük, Adem Şanlı ve Gökhan Soysal gibi Yalovalı olan isimleri barındıran Bursa Süper Amatör Küme ekiplerinden Orhangazi Gençlerbirliği ile gerçekleştirdi.

Amatör Saha-1’de oynanan karşılaşmada hem Müjdat Sarıkaya hem de Salih Ünal ilk ve ikinci yarılarda farklı 11’lerle sahada takımlarını izleme fırsatı buldu.

Karşılaşma oldukça hareketli başladı. 18. Dakikada defanstan atılan uzun topa hareketlenen Safranspor’da Muharrem Çin ceza sahası dışından harika bir vuruşa imza atarak Orhangazi Gençlerbirliği ağlarını havalandırdı. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi.

İkinci yarıya etkili başlayan Bursa ekibi 49. Dakikada kullandığı serbest vuruş sonrasında Gafur Küçük’le eşitlik golünü bulmayı başardı. Orhangazi Gençlerbirliği bu golden sadece 5 dakika sonra soldan kullandığı korner atışı sonrasında Caner Coşkun’un golüyle 2-1 öne geçti. Kalan 35 dakika takımlar var gücüyle mücadele etmesine karşın müsabaka bu skorla sonuçlandı.

Yalova’da Dostluk Kazandı (3)-1Yalova’da Dostluk Kazandı (4)-1Yalova’da Dostluk Kazandı (2)-1Yalova’da Dostluk Kazandı (1)-1

Editör: Uğur TEZCAN