Ankara’da oynanan Eryaman Stadındaki müsabakanın bitiş düdüğüyle birlikte Sarı Kırmızılı renklere gönül vermiş isimler Yalova’nın cadde ve sokaklarını şölen alanına çevirdiler. Bitime 2 hafta kala gelen şampiyonluğun ardından Yalova’daki Galatasaray taraftarları, şampiyonluk şarkılarıyla doyasıya eğlendiler.

“11 Aylıkken Şampiyonluk Yaşadı”

Yalova’daki şampiyonluk kutlamalarının en renkli siması ise henüz 11 aylık olan Aslan Arpaç oldu. Babası Mert Arpaç ve Annesi Ebrar Arpaç’la birlikte Sarı Kırmızılı takımın elde ettiği 23. şampiyonluğunu formasını giyerek gelen minik Galatasaraylı herkesin sevgilisi oldu. Oğlunun henüz ilk yaşında şampiyonluk yaşadığını ifade eden baba Mert Arpaç, şampiyonluğun tüm Galatasaraylılara hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

“23. Şampiyonluk coşkuyla kutlandı”

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Galatasaray oldu. Yalova’da da binlerce Galatasaraylı 20:00 ile 22:00 saatleri arasında ekranlara kilitlendi. Sarı Kırmızılı ekip 36. Hafta maçında Eryaman Stadyumunda MK Ankaragücü’ne konuk oldu. Galatasaray rakibini Mauro Icardi (2), Barış Alper Yılmaz ve Sergio Oliveira’nın golleriyle 4-1 yenerken, ev sahibi takımın tek golünü Felicio Milson kaydetti.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Galatasaray’a gönül vermiş isimler 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na kadar kortej kutlamalarına başladı. Sonrasında Kent Müzesi önünde toplanan binlerce taraftar, ellerinde meşale ve bayraklarla şampiyonluk sevinçlerini sürdürdüler. Araçlarıyla kutlamalara katılan Sarı Kırmızılı taraftarlar Fatih Caddesi, İstanbul Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Cengiz Koçal Caddesinde yoğun araç trafiği oluşturdu. Eğlenceler gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Yalova’da Yer Gök Sarı Kırmızı (5)Yalova’da Yer Gök Sarı Kırmızı (4)Yalova’da Yer Gök Sarı Kırmızı (2)Yalova’da Yer Gök Sarı Kırmızı (3)Yalova’da Yer Gök Sarı Kırmızı (1)

Editör: Rümeysa Şahin