Türkiye Bisiklet Federasyonu yönetim kurulu üyesi Zafer Bal ve Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç katılım göstererek Sivas’taki yarışın startını verdi. Bal ve Tunç, “Yarışta Yarışa katılan ve derece elde eden sporcularımızı tebrik eder, yarışın hazırlanmasında ve başarılı şekilde tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Yalova Bisiklet Sivas Mtb Cup Madalya Spor (2)Kıran kırana geçen parkurdaki yarışmaların ardından genç kadınlar kategorisinde ter döken Milli sporcumuz Emine Irmak Sezer’in yanı sıra U17 Kadınlarda Zeynep Bayram ve U15 Kadınlarda Duru Koçak birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu.  U17 kadınlarda ter döken bir diğer sporcumuz Tuana Baylan’da üçüncü olup bronz madalya kazanmayı başardı.

Sivas’ta elde edilen başarı sonrasında Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,” Sivas MTB Cup Yarışı'nda toplamda 4 madalya kazanan sporcularımız, İl Müdürlüğümüzü gururlandırdı. Tüm sporcularımızı ve emeği geçen antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” paylaşımında bulundu.

2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu 2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu

Yalova Bisiklet Sivas Mtb Cup Madalya Spor (5)Yalova Bisiklet Sivas Mtb Cup Madalya Spor (6)Yalova Bisiklet Sivas Mtb Cup Madalya Spor (3)Yalova Bisiklet Sivas Mtb Cup Madalya Spor (4)

Kaynak: Haber Merkezi