yalova-klasman-hakem-atletik-yetenek-bursa-olcum (1)Bursa’da bulunan Bağlarbaşı Spor Tesislerindeki testlerde Yalovalı hakemleri İHK Başkanı Ergin Şahinoğlu’da yalnız bırakmayarak destek verdi.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) ve Hakem Akademisi’nin ortak organizasyonuyla, 2. Bölge'deki hakemlerin atletik yetenekleri yalova-klasman-hakem-atletik-yetenek-bursa-olcum (2)Bursa'da yapılan testlerle ölçüldü. Melih Tan, Batuhan Kösem, Muhammed Burak Tufan, Erdem Sırmacı, Batuhan Akkuş ve Mehmet Yıldız testlerde ter döktü.   Devre arası klasman hakem atletik testlerinde Yalovalı hakemlerin yanı sıra Bursa, Sakarya, İzmit, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Balıkesir ve Çanakkale'den gelen B, C Klasman ve Bölgesel hakemler, Bağlarbaşı sahasında yeteneklerini sergiledi. 2. Bölgeden bir araya gelen hakemler, futbol müsabakalarında gösterecekleri performans için önemli bir sınavdan geçti. Bu testler, hakemlerin fiziksel uygunluk seviyelerini belirlemek ve sahada en iyi performansı sergileyebilmeleri için gerekli kondisyonu sağlamak amacıyla düzenlendi. Yalovalı hakemler ise testleri başarıyla tamamlayarak dikkat çekici performans sergiledi.

Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor

İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Ergin Şahinoğlu,” Bursa'da yapılan, devre arası klasman hakemleri atletik testine katılan ve firesiz bir şekilde başarılı olan tüm hakem arkadaşlarımızı canı gönülden kutlarım” diye konuştu.

yalova-klasman-hakem-atletik-yetenek-bursa-olcum (5)yalova-klasman-hakem-atletik-yetenek-bursa-olcum (3)

Editör: Arda Yavuz