Başkan Karaalioğlu: “Öğrencilerimize burs imkanı veriyoruz”

Amatör sahalarda yıllarca top koşturan ve 13 sene önce Yalovaspor Masterler Derneği’ni kuran Fikret Karaalioğlu şampiyonluklara imza atan takımını ve dernek hakkında da şunları aktardı: “13 sene önce biz Masterler Derneği olarak  Antalya’ya gitmeye başladık. Bu projeyi Yalova'da biz başlattık. Belediyespor Masterler, Ehli keyf Masterler ve Polis emeklileri arkadaşlar var. Belediye Masterler lig oynuyor. Ama biz lig oynamıyoruz. Yalnızca turnuvalara gidiyoruz. 2 tane şampiyonluğumuz 2 tane ikinciliğimiz 1 tane de üçüncülüğümüz var. Pandemi döneminde arkadaşlarla karar verdik ve bu derneği kurduk. Önce Yalovaspor Masterler oldu. Bir kongre yaptık ve kongrede alınan karar sonucu Yalovaspor Masterler ve Spor kulübü oldu. Bize destek olan en başta Yalova Belediyesi, Altınova Belediyesi, Tavşanlı Belediyesi, Çiftlikköy Belediyesi ve beraberinde iş insanları Adnan Akyol, Orbay Tuna’ya çok teşekkür ederiz. Derneğimizin kuruluş amacı; spor, imkanı olmayan öğrenciler ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak.”

“Öğrencilerimize burs imkanı sağlıyoruz”

Derneğin hedeflerinden de  bahseden Başkan Fikret Karaalioğlu, “Bu sene başlattığımız bir proje var. Öğrencilere burs veriyoruz. Şu anda bir tane öğrencimize bu sene başında burs vermeye başladık. Sakarya Üniversitesi’nde yine bir kızımız var. Bir diğer burs verdiğimiz öğrenci rahmetli Suat Sarıca’nın oğlu. O da Uludağ Üniversitesi'nde okuyor. Balıkesir Üniversitesi’nde de yine bir öğrencimiz var. Bu sayıyı da giderek arttırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu sene ilk kez hayata geçirecekleri bir projeyi de açıklayan Karaalioğlu, “Bu yılda inşallah Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerine erzak yardımında bulunacağız. Yalova Masterler olarak bunu da başarırsak ne mutlu bize” dedi.

“Namağlup şampiyon olduk”

Başkan Karaalioğlu, “Önemli başarılara imza atarak Yalovalılara büyük gurur yaşatan Yalova Masterler ile ilgili şunları kaydetti: Antalya Kemer'de bir turnuvaya katıldık. 18 takım vardı. 18 takımın arasında şampiyon olduk. Namağlup şampiyon olduk. ne malum şampiyona ettik. Başarılı bir sezon geçirdik ve çok önemli olan Cumhuriyet Kupası’nı da aldık. Şampiyonluğa alışkın bir takımız. Şampiyonluk güzel. Oynayan arkadaşlarımın ayaklarına sağlık. Yönetim kurulu olarakta beraber bu işi başardığımız için mutluyuz, gururluyuz.

“Kulüp yöneticiliği daha zor”

Bir zamanlar Yalovaspor’da yöneticilik görevini üstlenen ve şimdilerde ise dernek başkanlığı yapan Fikret Karaalioğlu, yöneticiliğin daha zor bir görev olduğuna değinerek, “Yöneticilikte problemler çok oluyor. Dernek başkanıyım ama hiçbirimizin birbirimizden farkı yok. Herkes konuşabilir, herkes özgürdür.  Hep beraber bir karar veririz. Ama spor kulüplerinde muhakkak çatlak sesler çıkıyor. Kulüp yönetimleri biraz daha zor olur. Fikir ayrılıkları olur” şeklinde konuştu.

“Yalovaspor tüm turnuvalarda istenilen bir takım”

Selçuk Yiğitlik; Futbolcunun Penaltı Kaçırıp Antrenörün Kovulduğu Bir Ülkede Antrenörlük Zor Yapılır Selçuk Yiğitlik; Futbolcunun Penaltı Kaçırıp Antrenörün Kovulduğu Bir Ülkede Antrenörlük Zor Yapılır

Yalovaspor Masterler takımının renkli ve kuvvetli bir takım olduğunu dile getiren Karaalioğlu, “Biz değişik turnuvalara gidiyoruz.

İlk başladığımız turnuvada 5 sene Antalya’da Kremlin Palace gittik. Sonra Manavgat'ta turnuvalara gitmeye başladık. Bu sene de 5 tane Masterler federasyon başkanının ayarladığı turnuvaya gittik. Yine bu yıl farklı bir otele Side’ye gideceğiz. Hareketli bir turnuva bizleri bekliyor. Çünkü Yalovaspor tüm turnuvalarda istenilen bir takım. Hem kuvvetli, hem de renkli bir takımız.  Herkes Yalovaspor’u izlemeye geliyor” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Arda Yavuz