Hedefini Türkiye Basketbol 2. Ligi(TB2L) olarak belirleyen temsilcimiz 6. Haftada saha ve seyircisi önünde Gölcük Değirmendere takımını ağırlayacak. Yalova ekibi 30 Nisan Pazar günü 17:00’da rakibiyle kozlarını paylaşacak. Karşılaşmada Mihriban Peker, Furkan Ünlü ve Kaan Berk Balcıoğlu hakem üçlüsü düdük çalacak.

Ligin ilk yarısında Kocaeli’nde oynanan maçın ilk yarısını 46-28 üstün kapatan Yeşil Mavi Yalovaspor parkeden 83-62 galibiyetle ayrılmayı başardı. Kadrosunu son olarak Yasin Canberk Uzunkaya, Furkan Firar, Mert Akdemir ve Gence Sarp Göbeloğlu ile güçlendiren Yalova ekibi evinde oynayacağı maçı kazanıp Play-Off’ları garantilemek istiyor.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi C Grubunun 6. Haftasında Yeşil Mavi Yalovaspor-Gölcük Değirmendere maçının yanı sıra 14 Alfa Spor-Sakarya Büyükşehir Belediyespor müsabakası oynanacak. 5’de 5 yaparak liderlik koltuğunda oturan Effe Akademi Haznedar Dorukspor ise bu haftayı bay geçecek.

Yeşil Mavi Yalovaspor, Gölcük’ü Ağırlıyor (5)Yeşil Mavi Yalovaspor, Gölcük’ü Ağırlıyor (3)Yeşil Mavi Yalovaspor, Gölcük’ü Ağırlıyor (4)Yeşil Mavi Yalovaspor, Gölcük’ü Ağırlıyor (1)

Editör: Rümeysa Şahin