10. Hafta kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan Yalova ekibi rakibini 98-62 yenerek grubunu lider bitirdi. Gözünü Türkiye Basketbol 2. Ligi(TB2L)’ne çeviren temsilcimiz Play-Off turunda ki rakibi de Eskişehir Birey Koleji oldu.

Sakarya Atatürk Spor Salonunda oynanan son hafta karşılaşmasında Ahmet Taylan Öztürk, Batuhan Barut ve Kaan Berk Balcıoğlu hakem üçlüsü görev yaptı. İlk periyot dengeli başladı. Her iki takımda boyalı alanı iyi kullanırken Yeşil Mavi Yalovaspor 10 dakikalık bölümü 18-14’lük avantajla noktaladı. Evine galibiyetle dönmek isteyen Tufan Önen’in öğrencileri ikinci çeyrekte harikalar yarattı. Rakip potaya 25 sayı bırakan Yalova ekibi potasında ise sadece 12 sayı görürken devre arasına 43-26’lık avantajla girdi.

Üçüncü çeyrekte ise savunmadan çok hücum varyasyonları etkinlik gösterdi. Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un 19 sayısına Yeşil Mavi Yalovaspor 30 sayıyla cevap verince skor 73-45’e geldi. Final periyotunda da tedbiri elden bırakmayan potadaki başarılı temsilcimiz karşılaşmayı 98-62 kazanırken grubunu da lider tamamladı.

Yeşil Mavi Yalovaspor, Sakarya’dan İstediğini Aldı (2)Yeşil Mavi Yalovaspor, Sakarya’dan İstediğini Aldı (1)

Editör: Rümeysa Şahin