Gençlerbirliği Zaferle Ayrıldı Gençlerbirliği Zaferle Ayrıldı

Hem üst hem de alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Tolga Tugay İnan, Berkin Çolak ve Abdullah Yalçınkaya hakem üçlüsü görev yapacak. Ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Yeşil Beyazlı ekibimiz Ebubekir Yardım ve Hakan Öztürk’ün golleriyle 2-0 kazanmıştı.
Geçen hafta Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’nün aldığı mağlubiyet sonrasında şampiyonluk umutlarını yeniden arttıran Yeşilovaspor son çalışmasını teknik patron Sefa Demir yönetiminde gerçekleştirirken maç saatini beklemeye başladı.
“Bir ayrılık daha”
Ara transfer döneminin sonlarına gelindiği şu günlerde Yeşilovaspor’da bir ayrılık daha yaşandı. Devre arası ve sonrasında çalkantılı günler geçiren Yeşil Beyazlı ekibimizde son olarak Ömer Kanberoğlu’yla yollar ayrıldı. 
TFF 2 ve TFF 3. Ligin yanı sıra Türkiye Kupası maçlarında da forma giyen Kanberoğlu 2023-2024 sezonun başında temsilcimize transfer olmuştu. Yeşilovaspor’da devre arasıyla birlikte Ebubekir Yardım’la başlayan ayrılık furyası Batuhan Kaya, Ali Emre Erhal, Kerem Yıldırım, Baran Akbaş, Halil İbrahim Uzundemir, Abdulsamet Karakoyun, Berkay Polat, Onur Kaya, Doğukan Çınar ve Çağatay Polatdemir’le devam etmişti. Bu isimlere son olarak defans oyuncusu Ömer Kanberoğlu’da eklenmiş oldu.
Tecrübeli oyuncu Bornova Çamdibi Debre Gençlik ve Spor’da futbol hayatına başlayıp Buca Geliştirme Spor ile profesyonelliğe adım atmıştı.  Savunma oyuncusu geçen sezon da Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş. formasını giymiş ve şampiyonluk yaşamıştı.
Yeşilovaspor’dan yaşanan ayrılıkla ilgili olarak,” Emeklerin ve kulübümüze kattıkların için teşekkürler Ömer Kanberoğlu, yeni maceranda başarılar dileriz” paylaşımı yapıldı. 

Editör: Arda Yavuz