Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak

Yeşil Beyazlı ekibimiz 3. Grubun 20. Hafta maçları kapsamında takipçisi Burhaniye Belediyespor’u konuk edecek. İki takım kozlarını 17 Mart Pazar günü Yalova Atatürk Stadyumunda saatler 14:00’ı gösterdiğinde paylaşacak.
Karşılaşmada Ankara’dan Can Çağatay Göker, Mert Altan Çakır ve Murat Demir hakem triyosu görev yapacak. Ligin ilk yarısında Balıkesir’de oynanan mücadeleyi Yeşilovaspor Ramazan Yalova Yesilovaspor Burhaniye Belediyespormac Bolgesel Amator Lig (2)Aydın, Hakan Öztürk(2) ve İlker Avşeren’in golleriyle 4-3 kazanmıştı. Burhaniye’nin sayılarına ise Abdulkadir Oruçoğlu ve Kadir Kaya(2) imzasını attı.
Geçen hafta Bursa’da Görükle İpekspor’un konuğu olan Yeşil Beyazlı ekibimiz rakibini Oğuz Saltabaş ve Hakan Öztürk(2)’ün golleriyle 3-0 mağlup etmiş zirveyle olan 7 puanlık farkı korumuştu. Burhaniye Belediyespor ise Arifiye Kalaycıspor engelini 2-1’lik skorla aştı.
Sefa Demir yönetiminde son çalışmasını Yalova Atatürk Stadyumunda gerçekleştiren Yeşilovaspor 3 puana kenetlendi. Yollarına kayıpsız ilerlemek istediklerini belirten Demir, taraftarlarının vereceği destekle Pazar günü şölen haftasında bir galibiyet almak istediklerini söyledi.

Editör: Arda Yavuz