Yeşilovaspor’un başında üç maça çıkan deneyimli teknik adam 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Lider Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’yle puan farkı 8’e düşerken, Aksu’nun ayrılığı sonrasında başkan Yalçın Oruç, Sportif direktör Sefa Demir’e tam yetki verdi.

Yalova Yesilovaspor Teknik Direktor Ismail Aksu Sefa Demir Ayrilik (1)2023-2024 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Yeşilovaspor, ilk olarak Aytaç Yaka ile anlaşmış ancak sezon başlamadan yolları ayırmıştı. Yerine gelen Mehmet Seçkin dönemi ise 10 hafta sürdü. Yeşil Beyazlı ekibimiz sahasında Arifiye Kalaycıspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından Seçkin ve ekibiyle vedalaşılmıştı.

Takımı ilk yarının son haftasına kadar Sportif Direktör Sefa Demir çalıştırırken, devre arasında ise Bolvadin Termal Belediyespor’dan ayrılan İsmail Aksu takıma emanet edildi. Ancak Aksu temsilcimizde istenilen sonuçları alamadı. Eti Maden Etispor’u 2-1 yenen Yeşilovaspor, Doğugucü Futbol Kulübü ve Bigaspor’la 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara aldı.

Anaokullu Motokrosçu Uras Alp, Yarışlarda Şampiyonluk Kovalıyor Anaokullu Motokrosçu Uras Alp, Yarışlarda Şampiyonluk Kovalıyor

İsmail Aksu ile yollarını ayıran Yeşil Beyazlı ekibimiz sezon sonuna kadar Sefa Demir’in oluşturacağı teknik ekiple yoluna devam edecek.

Editör: Arda Yavuz