Yalova Üniversitesi, Normal Sezonunu Tamamladı Yalova Üniversitesi, Normal Sezonunu Tamamladı

Sezon başlamadan Aytaç Yaka ile yollarını ayıran Yalova ekibi Mehmet Seçkin’i takımın başına getirmişti. Deneyimli teknik adam Arifiye Kalaycılar beraberliği sonrasında istifa etmiş ve ilk yarının bitimine 3 hafta kala takımın başında aynı zamanda Sportif Direktör olarak görev yapan Sefa Demir yer almıştı.
Demir yönetiminde ki temsilcimiz deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 ve Hendekspor’u da 2-1 devirip devre arasına lider girme şansını ilk yarının son haftasına bırakmıştı. Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’nü 13.haftada ağırlayan Yeşilova, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçı 3-1 kaybetmiş ve bu sezon ki ilk yenilgisini almıştı. İlk yarıyı 30 puanla ikinci sırada bitiren Yeşilovaspor daha önce Belediye Bolvadin Termalspor’da yaklaşık 4 yıl çalışan İsmail Aksu ile anlaştı. Sefa Demir’de yeniden Sportif Direktörlük görevine geri döndü.
Teknik direktör arayışlarını sürdüren temsilcimizde bir dönem Yalovaspor’u da çalıştıran ve geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor’dan ayrılan İbrahim Baş’ın yanı sıra ilimiz futbol kamuoyunun yakından tanıdığı, Doğugücü Futbol Kulübü’nü çalıştıran Özcan Sert’in de ismi masa da yer alıyordu. Yalova ekibinin başarılı forveti Hakan Öztürk’ün de geçmiş yıllarda Bolvadin’de antrenörlüğünü yapan İsmail Aksu ile kesin olarak anlaşma sağlandı. Kulübün, Aksu’yu kısa sürede kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

Editör: Arda Yavuz