Kendi yetiştirdiği hayvanları yıllardır kasap tezgahında müşterilerinin hizmetine sunan Kasap Necdet işletmesinin çalışanı Recep Yıldız, “Beyaz ete daha çok rağbet var” dedi.

“Her 3 ayda bir indirim imkânı sağlıyoruz”

Kendir; Seçmene Kendimizi Anlatamadık Kendir; Seçmene Kendimizi Anlatamadık

Kırmızı et ve beyaz et fiyatlarının piyasa göre daha uyguna sattıklarını dile getiren Kasap Necdet işletmesinin çalışanı Recep Yıldız, “Biz Kasap Necdet firması olarak kırmızı et ve beyaz et fiyatlarımızı piyasaya göre daha aşağıda satıyoruz. Uygun olmasının sebebi ise birincisi kendi hayvanımızı kendimiz yetiştiriyoruz. İkincisi beyaz ette Lezita markasının Marmara alt bölgesiyiz. Bu sayede fiyatları daha uygun yapabiliyoruz. Vatandaşlarımız gelen zamlardan dolayı en uygun eti arıyor. Bizde herkes evine et götürebilsin istiyoruz. Müşterilerimizde bizi tercih ediyor ve yalnız bırakmıyorlar. Onların bu nezaketine karşı bizde her 3 ayda bir indirim imkânı sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

“En çok beyaz et tercih ediliyor”

Şu anda en çok tercih edilen etin beyaz et olduğunu belirten Recep Yıldız, “Beyaz ete daha çok rağbet var. Ama kırmızı ette ona yakın diyebiliriz” dedi. Et seçimini yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili önemli bilgiler veren Yıldız, “Et seçiminde en önemli nokta renk seçimidir. Etin rengi pembe olmalı. Pembe et her zaman kaliteli ettir. Yumuşak olur. Alan müşteride ağız tadıyla yer. Bir diğer önemli husus ise müşteri ile tezgahtaki insanın birbirine olan güveni. Güven en hassas şeydir. Örneğin gelen müşterinin istediği gibi bir ürün yoksa elimizde yarın gel diyoruz. Beyaz ette ise tarihine çok dikkat etsinler. Aldığınız ürünün ortalama raf ömrü bir haftadır. 2-3 gün kalan ürünü almasınlar. Çünkü tavuk zehirler, şakası yoktur” ifadelerini kullandı.

3 yıldır restoran işiyle de uğraştıklarını dile getiren Necdet Altın, “Hep çiğle uğraşıyorduk. Birazda pişmişi ile uğraşalım dedik. Bir müşterimizin yönlendirmesiyle ortaya böyle bir şey çıktı. Müşterilerimiz kasap bölümümüzden istediği eti seçiyor. Restoran kısmında ise ürün hazırlanıp servis ediliyor” dedi.

Kuşbaşının kilosu:330

Kıymanın kilosu: 300

Köftenin kilosu:320

Sucuk:340

Kuzu But kilo:260

Kuzu kol kilo: 200

Kuzu gerdan kilo: 185

İşlenmiş hazır pirzola: 450

Göğüs kilo:120

Kanat kilo:125

Sarma kilo:99

Baget kilo:79

Kalçalı But kilo:59

Bütün tavuk kilo:59

ÖZEL HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Yıldız,En çok beyaz et tercih ediliyor (7)Yıldız,En çok beyaz et tercih ediliyor (5)Yıldız,En çok beyaz et tercih ediliyor (6)Yıldız,En çok beyaz et tercih ediliyor (3)Yıldız,En çok beyaz et tercih ediliyor (4)Yıldız,En çok beyaz et tercih ediliyor (2)Yıldız,En çok beyaz et tercih ediliyor (1)

Editör: Rümeysa Şahin