“Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım” “Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım”

74 takımın sıralandığı listede Türkiye’den 9 takım kendisine yer buldu. 2024 Mart ayında oynanan Eurocup-2 Ön Eleme Grubunda ev sahipliği yapan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü üçlü averaj kurbanı olmuş ve gruptan çıkamamıştı.
Murat Saltan’ın öğrencileri geçen sezonu ise 38. Sırada tamamlarken, geçen sene 38.sırada yer alırken bu sene 3 basamak ilerleyerek 35’inci sırada kendine yer buldu.2019 yılında açıklanan en son listede HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü 39.sırada yer almıştı.
Listede yer alan diğer Türk takımlarından Galatasaray Tunç Holding bir basamak gerileyerek 7. Sırada kendine yer buldu. 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da ülkemizi Avrupa Kupası kazandıran tek takım Fenerbahçe Göksel Çelik olurken, Sarı Lacivertli ekip 10. Sıraya yükseldi. Eurocup-3’te final oynama başarısı gösteren İzmir Büyükşehir Belediyespor  sıralamada 27’inci sırada yer aldı. EuroCup-3’te 5’inci olan TSK Rehabilitasyon Merkezi ESK  32’inci basamakta kendine yer buldu. EuroCup-3’ü 4’üncü sırada bitiren Gazişehir Gaziantep takımı listede 11 basamak tırmanarak 39’uncu sırada yer buldu. Geçen sene olduğu gibi bu sene de Avrupa kupalarında parkelerde yer almayan Beşiktaş listede 48’inci sırada yer aldı. Eksik kadroyla katıldığı Eurucup-3 eleme etabında istediğini sonucu alamayan temsilcimiz 3 basamak gerileyerek 60.sırada yer aldı.

Yalova Yosk Avrupa Uc Basamak Ilerleme (3)Yalova Yosk Avrupa Uc Basamak Ilerleme (1)

Editör: Arda Yavuz