YTSO’da Tahsin Becan başkanlık koltuğunda otururken, Meclis Başkanı Muhammed Sarıoğlu oldu. Yalova Ticaret ve Sanayi Odasında geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen seçimde belirlenen 36 meclis üyesi tarafından YTSO’nun yeni başkanı, meclis başkanı, disiplin kurulu üyeleri ile TOBB delegeleri seçildi. YTSO binası meclis toplantı salonunda gerçekleşen seçimde Tahsin Becan yeniden başkanlığa seçilerek 3. Dönemine başlarken, Muhammed Sarıoğlu ise Yalova Ticaret ve Sanayi Odasının yeni Meclis Başkanı oldu.

Sarıoğlu, ‘Layık görenlere teşekkür ederim’

Meclis Başkanlığı seçimine tek liste ile rakipsiz olarak giren YTSO Meclis Başkanı Muhammed Sarıoğlu, “Meclis Başkanlığı seçiminde oy birliğiyle seçilmemden dolayı karşımda herhangi bir arkadaşımın rakip olmamasından dolayı çok mutlu oldum bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Yeni dönemin Yalova’mıza, vatandaşlarımıza, odamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Becan, ‘Artık hepimiz tek rengiz’

Seçimlerde yeniden başkan seçilerek YTSO’da 3. Dönemine başlayacak olan Başkan Tahsin Becan, ‘Uzun bir süredir ciddi çekişmeli bir seçim geçirdik. Her renkte demokrasimizi taçlandıracak şekilde son derece önemli bir pozisyonda seçimlerimizi net bir şekilde bitirdik. Yönetim kurulu, meclis başkanı, yönetim kurulu başkanı seçimlerimiz bitti şu anda artık tek rengiz, YTSO’nun logosunun rengi neyse hepimiz o renkte çalışmaya devam ediyoruz. Seçim zamanı olan beyaz, yeşil, kırmızı artık bitti. Şu anda artık siyaset gözetmeksizin, üyelerimizi ayırmadan hep birlikte Yalova’ya yeni neler katabiliriz, iş dünyamıza neler verebiliriz bunun çalışmasını yapacağız. Kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz ve siyaset gözetmeksizin, her zaman söylediğim bir şey var, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası siyaset yeri değildir. Her görüşte arkadaşımız var, olmalı da ama burası YTSO olduğu için Yalova’nın ekonomisine, ticaretine ne yapabiliriz hepimiz var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ben emeği geçen herkese, basın mensuplarımıza, emniyet teşkilatımıza güvenliği sağladığı için buradan teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

YTSO YÖNETİM KURULU ÜYELERİ (ASİL)

1-Tahsin Becan (Başkan)

2-Cemil Demiryürek

3-Kenan Engin

4-Galip Atik

5-Ünal Yıldız

6-Sercan Şık

7-Serkan Temel

8-Murat Yürektürk

YTSO YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

1-Tamer Yazıcı

2-Turan Soysal

3-Ertan Gak

4-Şenol Sezer

5-Köksal Ketenci

6-Ercan Özel

7-Emir Ömer Akdemir

8-Mustafa Dağ

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELERİ

1-Yalova Dıalog Serbest Muhasebecilik LTD.ŞTİ

2-Ahmet Gökhan Şençevik

3-Termal İletişim Reklam Pazarlama LTD.ŞTİ.

4-Bilgiç İnşaat Mühendislik A.Ş.

5-Sentez Mühendislik LTD.ŞTİ

6-Aslanlı Akaryakıt İnşaat LTD.ŞTİ.

DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELERİ

1-Arı Kollektif Şirketi-Savaş Koçal ve Ortakları

2-Sami Karataş

3-Nehir Otelcilik Konaklama LTD.ŞTİ.

4-Yalova Şehir Gayrimenkul İnşaat LTD.ŞTİ

TOBB Delegesi Asil Üyeler

1-Cemil Demiryürek

2-Tamer Yazıcı

3-Ertan Gak

4-Mustafa Dağ

TOBB Delegesi Yedek Üyeler

1-Turan Soysal

2-Ertuğrul Evci

3-Ünal Yıldız

4-Ahmet Dündar

Editör: TE Bilişim