Yalova’nın en önde gelen STK’larından biri olan Yalova Müzisyenleri Sahne Sanatçıları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(YAMSAD)’nde Olağan Genel Kurul heyecanı yaşandı. 2001 yılında Yalova’daki müzisyenlerin sorunları ve problemlerini giderebilmek amacıyla kurulan YAMSAD, 25 Mayıs Cumartesi günü saat 15:00’te 10. Olağan Kurulu’nu topladı. Yalova’nın tanındık simalarının ve müzisyenlerinin katıldığı kongre saygı duruşu ve istiklal marşının ardından başladı. Kongre için oluşturulan Divan Kurulu, gündem maddelerini ve derneğin faaliyetlerini okuyarak üyelerin oylarına sundu. Derneğin uzun zamandır süredir başkanlığını yapan Yücel Aslan tek liste olarak girdiği seçimlerde kongreye gelen üyelerinin oylarının tamamını alarak 8. Dönemine başlama hakkını kazandı. 
Hem Çaldılar Hem Oynadılar
YAMSAD’ın 10. Olağan Kongresi öncesi dernek binasında toplanan müzisyenler bir araya gelme fırsatını müzik ziyafeti çekerek değerlendirdi. Müzisyenler yanlarındaki enstrümanlarıyla birlikte Türk müziğinin geçmişten günümüze popüler parçalarını büyük bir coşkuyla seslendirirken ortaya güzel görüntüler çıktı. 
YAMSAD’ın Oy Birliği İle Seçilen Yeni Yönetim Kurulu;
Yücel Aslan
Salih Levent Tekin
Selçuk Çakır
Haşim Yılmaz
Metin Kabakçı
Haber Göktuğ Doğukan Yüksel

Yeniden Aydınlanma Derneği’nden Gazetemize Ziyaret Yeniden Aydınlanma Derneği’nden Gazetemize Ziyaret

Yalova Muzisyen Olagan Kongre Yamsad Secim (8)Yalova Muzisyen Olagan Kongre Yamsad Secim (10)Yalova Muzisyen Olagan Kongre Yamsad Secim (5)Yalova Muzisyen Olagan Kongre Yamsad Secim (6)Yalova Muzisyen Olagan Kongre Yamsad Secim (7)Yalova Muzisyen Olagan Kongre Yamsad Secim (3)Yalova Muzisyen Olagan Kongre Yamsad Secim (4)Yalova Muzisyen Olagan Kongre Yamsad Secim (1)Yalova Muzisyen Olagan Kongre Yamsad Secim (2)

Editör: Arda Yavuz