Bu sezon A Grubunda 7, B Grubunda ise 6 takım şampiyonluk mücadelesi verecek. Sezonun bitmesiyle birlikte gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlar ise gelecek sezon 1. Amatör Kümede mücadele edecek.

A Grubunda yeni sezon Yalova Çotanaklarspor-Ortaburunspor arasında oynanacak maçla start alacak. Bu karşılaşmaya bugün saatler 17:00’ı gösterdiğinde Amatör Saha-1 ev sahipliği yapacak. Grubun diğer maçlarında 12 Mart Pazar günü Armutlu İlçe Stadyumunda 13:00’da Armutlu FK-Gençlerbirliği kozlarını paylaşacak. Amatör Saha-1’de 15:00’te ise Kirazlı Köyüspor ile 1877 Üvezpınarspor puan savaşı verecek. Termal Belediyespor ise ilk haftayı bay geçecek.

B Grubunun açılış karşılaşmasında bugün Amatör Saha-1’de 13:00’da Yalova Kartalspor-Fıstıklı Gençlikspor karşılaşacak. 12 Mart Pazar günü ise iki karşılaşma oynanacak. Amatör Saha-1’de 13:00’da başlayacak müsabakada Anadoluspor-İdmanocağı karşılaşacak. Armutlu İlçe Stadında 15:00’da start alacak karşılaşmada Armutlu Esnafspor evinde Tokmakspor’u konuk edecek.

2.Amatör Kümede Heyecan Başlıyor (3)2.Amatör Kümede Heyecan Başlıyor2.Amatör Kümede Heyecan Başlıyor (2)

Editör: Uğur TEZCAN