Yalova’nın önemli eğitim kurumları arasında gösterilen Yalova Önder Özel Öğretim Kursu, 30. Kuruluş yılını Yalova Özdilek AVM’de düzenlediği kahvaltı etkinliğiyle kutladı. 1994 yılında Yalova’da eğitim hayatına Önder Dershanesi adıyla başlayan ve Yalova Önder Özel Eğitim Kursu adıyla eğitim hayatına devam eden eğitim kurumu, 30 yılına özel etkinlik gerçekleştirdi. Kahvaltıya Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Yalova Belediye Meclis üyesi Mesut Tutuğ ve diğer dershanelerin yetkilileri ile okul müdürleri katılım sağladı. Dershanenin kuruluş yıllarındaki ilk öğretmenler olan Mustafa Kulaber, Yurdagül Akdoğan ve Serpil Karamoğlu’nda bulunduğu kahvaltı sonrasında açıklamada bulunan Yalova Önder Özel Öğretim Kursu Kurucusu Şentürk Türk, “Bizim açımızdan çok önemli bir gün. Bugün 30’ncu kuruluş yıldönümümüzü kutluyoruz. Bu önemli günde bizi yalnız bırakmayan herkese yürekten teşekkür ediyorum. 1994 yılında dershanemiz kuruldu. O yıllarda Yalova’da eğitime destek vermek için yola çıktık. Bugün burada tek başımayım ancak biz o yıllarda 4 öğretmen arkadaşımla yola çıktık. Onlar olmasa Önder Dershanesi olmazdı. Ben Yalova her şeyin en güzeline layık bir kent. Dolayısıyla da eğitim alanında en büyük başarıları hak ediyor. 30’ncu yılımızda burada hep birlikteyiz. İnşallah 40 ve 50’nci yıllarda da dershanemiz kuruluşunu buralarda kutlar. Sınava hazırlığın da eğitime dahil olduğuna inanarak hiçbir zaman sadece bir sınav dershanesi olmadık” dedi.

Yalova Onder Ozel Egitim Kursu 30 Yil Kutlama Ciftlikköy Belediye Baskan Ozdilek Avm (4)Yele, ‘Önder dershanesinin bende çok özel yeri var’

Yeni adıyla Yalova Önder Özel Eğitim Kursunun ilk öğrencilerinden olan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ise, “Önder dershanesinin bende çok özel bir yeri vardır. Ben de dershanemizin ilk öğrencilerinden birisi de benim. Üniversiteye hazırlık sürecini ve üniversiteyi kazanma heyecanını Önder dershanesindeki hocalarımla birlikte yaşadım. Hayatımın en önemli basamaklarından birisi olan bu süreçte elimden tuttukları için kendilerine çok teşekkür ederim. İlimizin güzide kuruluşlarından birisi olarak çok güzel işlere imza atıyorlar ve çıtayı her geçen gün daha da yukarılara taşıyorlar. Biz de kendilerine her zaman destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Yele’ye Çiftlikköy Belediyespor Çıkarması! Başkan Yele’ye Çiftlikköy Belediyespor Çıkarması!

Yalova Onder Ozel Egitim Kursu 30 Yil Kutlama Ciftlikköy Belediye Baskan Ozdilek Avm (2)

Kaynak: Haber Merkezi