Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı coşkulu görüntülere sahne oldu. Yoğun ilginin gösterildiği toplantıda merkez, ilçe belediye başkan adayları ve belediye meclis üyeleri tanıtıldı.

Yalova Ak Parti Aday Tanitim Toplanti (7)“Hepsi bu işin üstesinden alnının akıyla gelecektir”

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü gerçekleştirdi. Güçlü açıklamasında, “Bir seçimi alan en önemli öge teşkilattır. Tamam, özellikle ilçe başkanlarımdan şunları rica ediyorum, belde başkanlarımdan bu seçimde gerekirse günde 3 saat uyuyacağız. 4 saat uyuyacağız. Adaylarımızın peşinden gidip onların kazanması için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu dava bizden önce de vardı. Şu anda da var. Bizden sonra da olacak. Bu davada sadece önümüzdeki liderlerin ismi vardır. Bu davanın erlerinin çalışanlarının bu davaya emek harcayanların emeklerini hiçbir zaman göz ardı edemeyiz. Şunu da gözümüzün önüne tutmamız gerekiyor. Ben varsam varım, yoksam bu davayı yok düsturu bizim yolumuzun düsturu değildir. Allah nasip eder. Hepimiz bazı günlerde bazı zamanlarda bu partinin veya bundan önceki partimizin emektarlarında bazı kademelere gelmiş olabiliriz. Allah bana şu rozeti takmayı 12 sene önce nasip etti. Hiçbir yere aday olmadım. Sadece teşkilatta durmak, teşkilattaki görevimi yapmak için her zaman zamanını bekledi. Allah da bana bu süreçler bittikten sonra, görevim burada bittikten sonra, bu partinin izinden gitmeyi inşallah nasip eder ve edecektir. Bu teşkilatın bu davanın önünde her zaman belediye başkan adayı olarak, belediye meclis üyesi olarak, il genel meclis üyesi olarak illa birileri olacaktır. Bunların da bu görevde kalma süreleri bitecek. Yerine yeni kardeşlerimiz, yeni abilerimiz, yeni arkadaşlarımız gelecektir. Şunu asla ve asla unutmayalım.

Yalova Ak Parti Aday Tanitim Toplanti (9)Bu dava biz varken var da, biz buradan indikten sonra yok değil. Biz bugün varız, yarın yokuz. Bu dava, bu siyasi hareket hayatın sonuna kadar devam edecek. Ben önceki dönem görev yapan belediye başkanlarımın hepsine çok teşekkür ediyorum. Ailelerinden, vakitlerinden, çoluğundan, çocuğundan zaman ayırıp inanılmaz derece büyük işler yaptılar. Özellikle ilçe başkanlarıma ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Çünkü ben de uzun süre ilçe başkanlığı yaptım. Her seçimde ilçe başkanlarının üzerine nasıl görevler yüklendiğini çok iyi biliyorum ama ben inanıyorum ki benim ilçe başkanlarım hepsi bu işin üstesinden alnının akıyla gelecektir. Belde başkanları bu işin üstesinden alnının akıyla gelecektir. Bundan hiçbir şüphem yok. Yeni meclis üyesine, yeni belediye başkan adaylarıma şunu söylemek istiyorum. Allah hiçbirinizin fakirin, fukaranın, kamunun malını yemeyi nasip etmesin. Bu partinin düsturu budur. Bunlar da varsa içimizde ayıklamasını bilelim. Görev yaptığınız süreç içinde böyle şeyler önümüze geldiğinde bunun ayıklamasını da yapmak, başta oturanların boynunun borcudur. Bu süreçte beraber yürüdüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarına da teşekkür ediyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum, durmak yok, yola devam ediyorum” ifadelerini kullandı.

Doğancı, ‘Evin Perdesi Yokken Halı Almazsınız’ Doğancı, ‘Evin Perdesi Yokken Halı Almazsınız’

Yalova Ak Parti Aday Tanitim Toplanti (11)“Yalova bizim, Türkiye hepimiz sloganıyla yola çıkacağız”

Ardından kürsüye Yalova MHP İl Başkanı A.İhsan Güldoğan gelerek şunları kaydetti: “Türkiye’nin gelecek yüzyılına damgasını vuracak olan Cumhur İttifakı’na gönül vermiş bütün arkadaşlarımı, teşkilatım ve partim adına sevgi ve saygı muhabbetlerimi sunarım. Cumhur İttifakı menfaatsiz bir şekilde karşılıksız bir şekilde çok gönülce, muhabbetçe liderlerimiz tarafından gelecek yüzyılın mührü vurularak kurulmuştur. Üreten belediyecilik ve gerçek belediyecilik anlayışıyla yola çıkarak, biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yapıp, Yalova bizim, Türkiye hepimiz sloganıyla yola çıkacağız. İnşallah belediye başkanımızı, tekrar ve tekrar o kürsüye oturma gururuna nail olacağız” dedi.

Yalova Ak Parti Aday Tanitim Toplanti (2)“Milletimizden aldığımız ilhamla siyaset yapıyoruz”

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise, “Gerçek belediyeciliği Yalova’da 5 yıl daha zafere gidecek inanmışlar görüyorum. Bizlere böyle güçlü, inanmış, böyle kararlı teşkilat nasip ettiği için Allah’a şükrediyorum. Cenabı Allah’a bize Cumhur İttifakı’nı bahşettiği için şükrediyorum. Türkiye’nin büyük hedeflerini, Yalova’nın geleceğini hep birlikte inşa edeceğimiz bu kutlu kadro ile gururu duyuyorum. Mahallerimizden tüm teşkilatlarıma kadar davanın yükünü sırtlanan değerli kardeşlerim, 2024 yerel seçimleri için çıktığımız bu yol kutlu olsun. Bu inanmışlar ordusu 31 Mart akşamına kadar kararlılıkla, gayretle gerçek belediyeciliği Yalova’da zaferle buluşturacak. Zira bizim tek amacımız milletimize hizmet etmek. Bizim için seçim süreçleri propaganda yaptığımız, kendi kuru sözlerimizi vatandaşlarımıza aktardığımız bir dönem değil. Milletimizden aldığımız ilhamla siyaset yapıyoruz. Cumhur İttifakı olarak pusulamızın adresi aziz milletimiz. Belde, ilçe ve il merkezinde her gittiğimiz kapıda 5 yıl boyunca hangi adımları atacağımızı, 5 yıl boyunca hangi hizmet ve eserlerle aziz kardeşlerimizi buluşturacağımız çalışma toplantıları olarak değerlendiriyoruz. Seçimlerin ardından bizler Ankara’da, şehrimizin hizmetleri için seferber edeceğiz. Belediye başkanı seçilecek arkadaşlarımız gece gündüz demeden tüm noktalarda, Cumhur İttifakı’nın değerleri ile yeni hizmetlerle buluşturacağız. 5 yıl boyunca yaptığımız tüm çalışmalar, önümüzdeki 5 yılın kararlılığını, duruşunu çok açık bir şekilde ortaya koyacak. Bu güçlü kadro; Mustafa başkana sonuna kadar sahip çıkmaya, 31 Mart’ı zaferle buluşturmaya hazır mı? Mustafa başkanımızın 5 yıllık çalışmalarına şahidim, ekibinin mücadelesine şahidim” diyerek sözlerini noktaladı.

Yalova Ak Parti Aday Tanitim Toplanti (6)

Yalova Ak Parti Aday Tanitim Toplanti (4)

Yalova Ak Parti Aday Tanitim Toplanti (3)

Muhabir: RÜMEYSA ŞAHİN