Ak Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş ile CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlamak için bir mesaj yayınladı. Mesajlarında, işçilerin emeğine ve haklarına verilen değere vurgu yaparak, emeğiyle topluma katkı sağlayan herkesin takdir edilmesi gerektiğini belirttiler.

Başkan Kendir; Bu Tehlikeli Oyunun Kimseye Faydası Yok! Başkan Kendir; Bu Tehlikeli Oyunun Kimseye Faydası Yok!

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol mesajında  “Alın teri, emek ve özveri ile ülkemizin ve aziz milletimizin gelişmesi, kalkınması ve büyümesinde önemli yere sahip olan işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve bol bereketli günler diliyorum” dedi.

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise “Aklı, bileği ve alın teriyle üreterek, ülkemizin kalkınması için çok büyük katkılar sunan tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’da “Üreten, hayat veren, alın teriyle ülkemizin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını tebrik ediyorum. Emeğin karşılığını bulduğu, haksızlık ve eşitsizliğin olmadığı nice 1 Mayıslara…İşçi ve emekçilere selam olsun…” diyerek sözlerini noktaladı.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Editör: Arda Yavuz