Yenilenen yüzüyle Esenköy sahasında oynanan karşılaşmada taraftarlar gole doyarken mücadeleyi ev sahibi ekip 6-1 gibi farklı skorla kazandı. Yeşil Mavili ekibe 3 puanı getiren goller Gökhan Caner, Ali Oktay(3), Ömer Bal ve Ömer Sina Aygün kaydetti. Son altı maçında yüzü gülmeyen Sarı Siyahlı ekibin tek sayısına Selim Çelik imzasını attı.

Ramazan Karahasan, Erdem Sırmacı ve Ömer Yücesoy hakem üçlüsünün görev yaptığı karşılaşma adeta golle başladı. Ev sahibi Esenköyspor 11. Dakikada Gökhan Caner’in golüyle 1-0 üstünlüğü yakaladı.

Ancak bu gole Safranspor’un cevabı gecikmedi. Dakikalar 18’i gösterdiğinde Sarı Siyahlı ekip kontra atakta Selim Çelik’in golüyle skoru 1-1 yaptı. Esenköyspor’un son saniye transferi Ali Oktay 28 ve 36. Dakikalarda sahneye çıkarak birbirinden güzel iki gole imza atarak takımının devre arasında 3-1 önde girmesini sağladı.

İkinci yarıyı da Esenköyspor domine etti. Mavi Yeşilliler 50. Dakikada günün yıldızı Ali Oktay’la farkı 3’e çıkarttı. Son bölümlerde etkisini arttıran ev sahibi ekip 66’da Ömer Bal ve 74’te ise Ömer Sina ile 2 gol daha bulup rakibini 6-1 gibi farklı skorla devirdi.

Ali Attı Esenköy Şahlandı-1

Editör: Uğur TEZCAN