Yalova Sütlüsü En İyi Tatlı Ödülüne Layık Görüldü Yalova Sütlüsü En İyi Tatlı Ödülüne Layık Görüldü

2014 yılından itibaren Kaytazdere Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ali Kangal, mahkeme kararına uymadığı gerekçesiyle 2023 Mayıs ayında Yalova 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 10 aylık hak mahrumiyeti cezası almıştı. Cezasının tamamlanmasının ardından Başkan Kangal görevine geri döndü.

Başkan Kangal’ın dönüşü için belediye binasında tören gerçekleştirildi. Törene Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, CHP Kaytazere Belde Başkanı Mehmet Demiröz, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, CHP Kaytezdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil ve partililer katılarak Başkan Kangal’ı yalnız bırakmadı.

Yalova Altinova Kaytazdere Chp Belediye Baskan Goreve Donus Mahkeme Ceza (4)

Teşekkür Etti

Dönüşü ile ilgili duygu ve düşüncelerini resmi sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kangal, “Bugün itibariyle 10 ay aradan sonra Belediye Başkanlığı görevime başlamış bulunmaktayım. Görevime başlarken beni yalnız bırakmayan İl Başkanımız Erdem Doğancı ve il yönetimine, İlçe Başkanımız Cemalettin Kılıç ve ilçe yönetimine, Belde Başkanımız Mehmet Demiröz ve belde yönetimine, Subaşı Belediye Başkanı Turhan Canbay’a, Subaşı geçmiş dönem Belediye Başkanı Ali Ekber Fidan’a, Altonova geçmiş dönem Belediye Başkanı Kemal Gülbahar’a, İl Genel meclis Üyemiz Mustafa Tunalı’ya, geçmiş dönem ilçe başkanımız Yener Yiğit’e, uzaktan yakından gelerek yanımızda olan isimlerini sayamadığım tüm dostlarımıza, arkadaşlarımıza, büyüklerimize ve kardeşlerimize sonsuz teşekkürler” ifadelerini kulandı.

Yalova Altinova Kaytazdere Chp Belediye Baskan Goreve Donus Mahkeme Ceza (2)

Yalova Altinova Kaytazdere Chp Belediye Baskan Goreve Donus Mahkeme Ceza (5)

Yalova Altinova Kaytazdere Chp Belediye Baskan Goreve Donus Mahkeme Ceza (1)

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel