Hafta sonunda birincilik için çekiştiği rakiplerinin puan kaybetmesiyle aradaki farkı azaltan Sarı Yeşilliler 17. Hafta kapsamında 8 Mart Çarşamba günü Osmaniye İstiklal’e konuk oluyor. İstanbul’da bulunan Bakırköy Belediye 2 Nolu Sahada oynanacak karşılaşma saatler 14:00’ı gösterdiğinde başlayacak. Kritik mücadelede Mücahit Karakurt, Koray Doğansoy ve Melih Kaya hakem üçlüsü görev yapacak.

Ligin ilk yarısında Yalova’da oynanan mücadeleyi Abdurrahman Güneş’in ekibi Yakup Durmaz’ın golüyle 1-0 kazanıp 3 puana uzanmıştı. Hafta sonunda saha ve seyircisi önünde Değirmenderespor’u ağırlayan Altınova Belediyespor İlker Nemli ve Samet Şenol(2)’un golleriyle rakibini 3-0 devirip puanını 35’e yükseltmişti. Bu maçın ardından ara vermeden hazırlıklarını tesislerinde sürdüren temsilcimiz 23 puanla 10. Sırada bulunan Osmaniye İstiklal’i devirip yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Bu maç için kampa giren temsilcimiz tam kadro olarak İstanbul’daki deplasmana gidecek.

İstanbul derbisinde Nişantaşıspor’la karşılaşan İstiklal takımı rakibiyle 1-1 berabere kalırken, bu mücadelede kırmızı kart görerek ihraç edilen Anthony Kuzucu Altınova Belediyespor karşısında forma giyemeyecek.

Altınova, İstiklal’e Konuk Oluyor (1)Altınova, İstiklal’e Konuk Oluyor (2)

Editör: Uğur TEZCAN