Altınova Belediyesinin 2017 yılında hizmete sokmayı hedeflediği Altınova Kapalı Pazaryeri ve Belediye itfaiye binasın temel atma töreni gerçekleşti.
Altınova Belediyesi tarafından 2017 yılında hizmete girecek olan Altınova Kapalı Pazaryeri ve Belediye itfaiye binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya,  Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ,Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal,Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, il ve ilçe yöneticileri, belediye ve il genel meclis üyeleri ile Altınovalı vatandaşlar katıldı. Temel atma töreninde konuşan Altınova Belediye başkanı Dr. Metin Oral, "Altınova halkına en iyi bir şekilde hizmet etmeyi amaçladık. yeni Temeli atılan kapalı Pazaryeri ve İtfaiye binası Altınova halkına hayırlı olsun" dedi
Pazarcı esnafının da hazır bulunduğu temel atma töreninde, esnaflar yeni dönemde modern bir kapalı pazar yerinde  tezgah açmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek Altınova Belediye Başkanı Metin Oral'a teşekkür ettiler.
Altınova Belediye başkanı Metin Oral "Altınova ilçesine kazandıracağımız çok eser ve yatırımlarımız var. Pazar yeri haftanın belirli günleri pazarcı esnafına hizmet verecek diğer günlerinde de otopark olarak kullanacağız" şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim