Altınova İlçe Sağlık Müdürlüğü, Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi ve Altınova 3 No’lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binası açılışı törenle gerçekleştirildi.

“Cumhuriyetimizi taçlandırıyoruz”

Altınova ilçesinde yapılan yeni sağlık müdürlüğü binası tören ile açıldı. İçerisinde aynı zaman da aile sağlığı merkezi ve 112 acil sağlık hizmetlerinin de bulunduğu bina düzenlenen açılış ile hizmet vermeye başladı.

Açılış töreninde konuşan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Altınova Devlet Hastanesi'nden sonra ilçeye kazandırılan yeni aile sağlığı merkezinin Altınova'ya hayırlı olmasını diledi. Başkan Oral, “Cumhuriyetimizin 100. Yılını, Haziran ayında başlattığımız ve şubat ayına kadar sürecek olan açılış ve temel atma silsilesi ile taçlandırıyoruz.

“Cumhuriyetimizin 100. Yılına armağan olsun”

Bu tesisin haricinde önümüzdeki günlerde kadınlarımız için Yöresel Ürünler Merkezimizi, Deniz Feneri Müzemizi, İmam Hatip Uygulama Camimizi, Anadolu Lisesi binamızı, sandal çekçek yerimizi, vizyon cadde açılışımızı, Kent Müzemizin açılışlarını yapacağız. Ayrıca Gündüz Engelsiz yaşam Merkezin,n ve hastanemizin ek binamızın temellerini atacağız. Tüm bu hizmetler Cumhuriyetimizin 100. Yılına armağan olsun” diye konuştu.

“Güzel işler başarıldı”

Açılışta konuşan Yalova valisi Hülya Kaya, “Türkiye yüzyılında güzel işler başarıldı. Hükümetimizin desteği ile daha önce sağlık ocağı dediğimiz çoğu yerde doktor eksikliği olan günlerden bugünlere geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Açılış sonrası programa katılanlar yeni sağlık müdürlüğü binasını gezdi.

Geniş katılım

Açılış programına; Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, AK Parti MKYK üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Garnizon Komutan Temsilcisi, Altınova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Burak Gül, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül, il genel ve belediye meclis üyeleri, Altınova İlçe Emniyet Müdürü H. Kürşat Seçer, Altınova İlçe jandarma Komutanı J. Üsteğmen Fırat Zorlu, daire amirleri ve davetliler katıldı.

yalova-altinova-ak-parti-saglik-112-acilis7yalova-altinova-ak-parti-saglik-112-acilis5yalova-altinova-ak-parti-saglik-112-acilis4yalova-altinova-ak-parti-saglik-112-acilis3yalova-altinova-ak-parti-saglik-112-acilis2yalova-altinova-ak-parti-saglik-112-acilis

Editör: Arda Yavuz